一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
上家政堂個老師好撚戇鳩 記得有一次煮煮下粟米 嬲嬲地 就dum左幾粒出𥦬 咁啱樓下有人上緊pe堂 之後中左幾粒落人個頭

因為政室同操場嘅高度差距好少
4 5分咁囉
有無諗過佢係想激你讀書
多謝你咁認真覆!!
你好勁呀
我淨係想有個可以入u嘅分咋頂 但感覺超難
揀phy同Chem係因為f3考得幾好 但上高科文秒速仆街
我諗住要認真溫書但唔知點解好難pick up
唉啊啊啊就快癲啦
last day 同班friend磨啊sir柱
啲老師有時真係好撚仆街 利申 都係俾人睇死過 之後放榜之後dm佢我考嘅成績 條友竟然仲好意思同我 講一早都話你得㗎啦
見到就拎把切
離島區?
最癲又未算 但諗起一個幾搞笑嘅經歷

隔離班有個支那落嚟嘅插班生
咁佢都出曬名係自信撚嚟

有日就同埋成堆frd玩嘢 寫咗封情信比佢
搵人俾咗封信佢 開頭都諗住玩下就算
點知最後真係收到佢嘅回信

開頭都心諗唔係自信到咁呀嘛
拆開先發現 原來係叫我哋唔好搞9佢
封信嘅內容大概係咁
「請不要干擾本人正常的校園生活,懇求各位放過小弟」
唔係
入錯女廁
入面得一個女仔
四目交投之後
我同佢講 你望乜鳩呀
之後即刻跑走

agger
用連坐法好明顯係個老師問題
上堂食芒果冇刀
最後攞間尺切
試過係二樓射波 射唔入 咁岩有個撚樣係球場食緊碗面 一彈撞中佢隻手 成碗野彈番落佢塊面到
個frd lunch time踢波
喺石屎地倒掛金勾
波就踢唔中
不過就爆軚+撞親條腰

喺樓上滴維他奶落樓下就基本啦
喺走廊對準老師個頭滴落去
個同學係咪姓張
Band 3不外乎打架,試過有條女屈9我出賣朋友,之後我嬲撚到成個撲埋去,係咁中9佢,出盡力扯佢啲頭髮條女仲要係f1第一個識既朋友,我真心當佢朋友

中一留班 淨係返左個開學禮就成2個幾月無返過學
之後再返既時候,有個死肥仔串9我話乜原來我地班有呢個人架,當年我年少氣盛成張枱大大力車左落佢度,再拎埋張凳掉落去,之後拎埋個袋行出校門走,自此學都無得返

成班fd日日一齊食早餐,通常過左鐘遲到就去個fd屋企打牌,互相扮大家老母請假,諗返起4條友係咁扮聲就好好笑
畢業camp帶酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞