一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
佢聲稱係初戀,我唔係。中一就識,佢小學有冇就唔知(就算小學有都唔算係咩) 不過有得唔信咩?😂
佢點諗嗰件事緊係有問翻佢啦,初初佢係到扮唔記得,我搵呢個藉口同佢喺屋企「案件重演」🙈,佢先話記得。佢話本身對我有少少好感又識咗幾年感覺良好,唔係就真係會驚咗我會避開我。
btw,睇落幾sweet(個個中學同學都係咁講😂)但係我哋之後有五年時間係long D😖你睇我好,我睇你好咋。不過最後我哋都捱到
tko區?
我咁撚多負皮嘅

Btw,當年D仆街老師講撚到我十惡不赦,打交打人無得救,讀書又唔太好。但佢地班仆街恰9我喎。屌佢老味我咪一樣入到大學仲Grad埋

講鳩到操行咁重要,佢on9啦。我忍佢地我就對唔住自己,對唔住生我出嚟嘅父母喇
ching 你tko區?
K 字頭?
四個字學校?
踢西瓜波時個波飛左出街撞到燈柱再打中左個阿婆,仲有傳話個阿婆死左
a真係好撚仆街
我聽過最撚癲以前中學試過兩個同學不和 有個上bio堂做解剖老鼠睇消化系統 佢就加碼割咗老鼠頭塞落另一個個書包度
學校先生有醜聞上報紙 成班教畜又開會又教班學生放學點答記者問題 搞咗半日無上堂

最後放學根本無記者嚟 單新聞wfc 份報紙個報導細幅過蘋果啲廣告
點解好似有見過係咪間間學校都有人咁做
阿sir玩火
拳打班房壁報板然後手指骨折
嘩屌 好撚核突
元朗?
師姐永遠都係最撚正
上堂一邊偷食腿蛋治+一邊飲罐裝奶茶
中學回憶
你又知人哋後門入?
我地學校有個on9食薯條 糖
塞咗個fd入chem lab煙廚
我都repost過你篇野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞