一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
係加拿大high school 同其他學校打rugby
咁你知加拿大人ice hockey文化平時會打架

唔知點解個次同其他隊有爭執
你諗下十幾條友圍摳 ref又冇叫停
最後全部人爆哂缸 之後繼續比賽
諗起返到覺得好撚熱血 男人浪漫
Lsc
呢個好普通姐
隔離班請個代課miss 飲廁所水,搞到要報警
我地班就襯佢入班房前痴晒啲求職廣告喺佢枱面
諗起都仆街

小學成日唔係尾二就最尾
而家讀完master
唔係 band3 垃圾學校黎
仲未改制個時 其實間野band5
之後得返band1~band3 先有得變band3
係呢個po見到好多學生做啲野真係好撚過份
打老師又有
比老師飲廁所水又有
玩到個老師精神病真係痴撚線
唔好問點解會有教畜
根本做學生既都禽獸不如
中二玩pad
果陣好hit 抽到一開始最勁嘅路西法比人追住嚟打
LS比miss predict我得2 但我最後出黎都有4 講緊我平時係學校做個啲卷都係唔中marking 又冇去最後嘅操卷補課所以predict嘅野唔好睇得咁重要 當做個參考 加油
當年有個on9啊sir個pw係123
比同學睇到 之後諗住login 睇下有咩睇
屌有份試卷係入面 咁好啦 最後試都考完
先知完來份野流出咗
冚級鏟
最後條on9宜家做緊副校

重有一單我地係耶撚學校有聖經堂
趁個老師領轉面 倒啲消毒酒精入去
最後好似比人督灰
比人罰抄聖經啊屌你老母
本身要喺地鐵站轉多程車番學校
但因為miss左班巴士都知自己實遲
就諗住去大快活食個早餐先
有同學whatsapp問我係邊
一聽到我喺大快活就通哂天
幾個同學都叫我幫手買早餐
最後番到學校已經遲咗九個字
明明第一堂都上左一半
我就拎住兩大袋外賣入課室
周星馳啲戲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞