一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
咁個副校仲去開學禮 學校啲人又比你同學去開學禮
特登打電話俾我 話要記我大過要我返去 理都無理過佢
有個同學俾訓導罰企
企企下去左小食部買野食hea下
返到去俾訓導發現佢行開左
最後罰企左成個星期
你唔好咁水班dse雞
好多人當真
大把人信呢套
派完jupas果下先知原來要認真讀書
哥哥 都叫你唔好煲爉㗎啦 好痛啊
中學試過考around十日試
個個都勁攰 終於去到最後一日
根本考之前都已經冇心裝載
好想快啲完返屋企成班朋友打機
點知考完試之後 好似話咩
三個鐘定唔知四個鐘之後要再返返學校聽啲濕鳩音樂會
大哥個個考完試都已經冇心裝載啦
之後全班男仔十幾個都缺席音樂會
集體返屋企打機
嗰日係有史以嚟 最多人同時上線嘅日子
連平時好乖乖功課都唔抄嘅都走咗
成班喺聊天室度講話唔好偷雞返返去
第日先知全級都見到我哋班得返女仔
十幾條友見訓導喺走廊度排隊
第一次畀人罰但覺得好開心好正
而家畢咗業都仲會講返
佢讀嗰陣仲係有5個banding, 應該係ce同alevel, 不過佢band2頭
女校隔離?
放學叫個 Friend 幫佢攞
你地咩料...
緊係放學人走晒直接係課室拎...
有班友男廁玩屎批盪,激死校工同校長
冇人認,全級男生罰留堂3個鐘x一個月,每日抄好
我以後唔會係學校男廁玩屎 1000次先準走
果時係1996年,仲有臨時垃圾會,學校搞個雞本法壁報設計比賽,我地班想hea做,甘我就提議,不如hea做之餘,又表達下對「循序漸進」既不信任。
甘就用壁報板一半既面積,抄左一次咩垃圾會既組成,由「循序漸進」既方法,達到全民普選既雞本法條文,剩返果半就比同學投票信任定不信任「循序漸進」呢個方法。
結果係大部份不信任,唔夠十票信任。
最後,第二日早會,比校長點名我地班,話我地hea鳩佢,係全校中一至中七加埋成千人面前,屌左半個鐘。
Last day人地上緊堂係操場9叫
油尖旺區?
見過類似case,好彩個女仔冇事,然後個老師鬧個男仔鬧到好激動,同有解釋咁做有咩後果,最後個男仔比人罰得好甘 (不過抵佢死
Last day喺操場中間打邊爐
利申:只係見到
差唔多成個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞