一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
壞過凱婷 我食10支
FD, 同你一樣
學校獎罰制度為加減分制:

大功 +90
小功 +30
優點 +10
缺點 -10
小過 -30
大過 -90

識有條友做咗以下四件事:

一、被肥仔喺操場對著佢舉中指講屌佢老母。佢好冷靜咁行返入課室,然後屈斷張木凳其中一隻鐵腳在磨尖佢,最後佢行出課室走廊,瞄準個肥仔大叫「仆街啦死肥仔!」最尾支鐵腳飛中肥仔腳邊,嚇到肥仔即刻拎埋喺塊牆後面。

二、打到訓導主任瞓喺地下喊。

三、大肚Miss上緊堂,佢行過去同Miss講:「信唔信我踢爆你個肚?」

佢總共-560分,俾人踢出校嘅理由係「危害全校師生安全」。
課室打麻雀
初中去廁格準備屙尿嘅時候,有個fd係隔離爬上黎偷睇,點知佢叉錯腳一野踩爆左個水渠。啲水浸撚哂成個廁所,然後佢濕住成身(頭髮都食埋,好似游完水咁)去校務處話水渠無啦啦爆左。呢件事笑左成年,個刻真係笑到仆街。

勿相認

講起就有啲掛住初中
唔講啦
中國少林寺
班房後面有兩個電制 俾一排locker遮住
有兩個locker就俾我哋開咗兩個窿
之後有個同學帶咗個拖把返去俾大家一齊用
咁佢都幾好彩
搵第間學校多後生MISS再影過
中學點解唔可以有莊房
嗰屆真係勁熱血
好似係俄佬likrit嗰隊?
全班上堂挽電話 老師全程WFC
我地興玩洪大媽machine gun
坐後面嗰肥仔係我想坐低嘅時候抆尻我張凳
於是我發脾氣打側將佢連人連枱凳推冧
佢訓係地下嗰時仲係坐喺張凳度
依家諗返嗰個場景都係好撚好笑
Ching好撚大力
咁老實講,佢話完你之後,你讀書態度有冇轉變先?
我興玩錢大媽
same
本身對依兩科有冇興趣?
FYk?
基本野
仲有一樣呢
我都唔識講有冇興趣
本身會揀 係因為果陣f3 讀好多科 但基本上有溫過嘅得呢兩科 其他科全部都唔想搵唔想讀
之後睇成績見到得phy Chem係好啲 就揀咗呢兩科
果陣都好認真咁溫 因為我學校啲phy卷基本上全部人都fail 得好少人pass 果陣覺得pass咗好勁好型就好認真溫
Chem就有一次發現鳩考都考得好所以認真溫
應該叫有少少興趣嘅…?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞