一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
有個同學食飯好慢搞到全班要陪佢食完
食左足一鐘,佢唔係玩嘢真係食唔快
佢仲問我點食快啲,我話食住一半先另一半小息再食
上堂係後面射箭
你小學做咗啲咩衰嘢入咗去
Tsw
我中學個時聽老師講,我有一屆既師兄師姐,為左支持同班一個患癌既同學,成班去剃光頭唔同你係其中一個?
呢個好感動
做過實習老師,覺得玩野唔過道德底線係ok,玩到你講果啲真係離譜,其實係背後個老師可能都俾學校屌到仆街,就因為啲細路貪玩
唔遲到 真心唔難
淨係得 返學 ,請假 ,同病假
老師係咪叫醬爆

諗起之前係學校翻工,坐我隔離個好好老師又係交通意外過身
做乜發癲咬人
遲到就去睇下邊到食個早餐先 再返屋企瞓覺 6年0遲到
試過吐入人地個口 以為自己已經夠癲啦 點知佢吞埋
笑死
我係叫人剃 自己唔跟
其實你知唔知連登有幾多低收入低學歷公屋仔?
對班垃圾嚟講 入到U已經可以打飛機
唔好用你中產/上流眼光去睇佢地

基本上十個入面九個連登仔都係社會最低層
你要進入佢地垃圾嘅世界入面
先會明白到佢地
訓導主任男?
試過係六樓搶同學部電話睇佢啲msg,搶搶下跣手,部電話飛咗出去雨水渠(有個位兜住)
好在執得返但之後嚇到即刻唔玩同同佢講sorry
仲要聽聞部電話係新買

對唔住呀同學
玩咪玩爆左學校禮堂4個喇叭

上堂食M記早餐,好多人食完掉出去冷氣機槽,
本身個隻窗長期落簾,點知有日副校無啦啦開黎睇,
最後要全班男仔一齊爬出窗執垃圾

學校冷氣機制有鐵箱鎖住,個班主任on99話唔比開冷氣,我嬲嬲地一拳打落去 ,打凹左,仲要卡死左開唔到,最後全班一齊夏天冇冷氣一個星期
所以話真係唔好亂搕凳,如果一個唔好彩整親脊椎嘅就一世㗎啦

如果個女仔好鍾意小朋友咪好慘lor
同埋呢d 傷到連小朋友都生唔到咁重嘅 遲d 老咗應該好多病痛
陸運會跑1500十個人一齊手拖手圍住上年冠軍同學唔俾佢衝,結果十個一齊DQ但佢都無左冠軍
太急去廁所但係女廁維修因為忍唔到就沖左去男廁, 屙完見出邊冇人先出去, 點知比幾個男仔撞正... 佢哋嚇到傻咗 好彩嗰幾個男仔唔係同form, 唔認得我
英文呀sir話考試80分以上唔駛專心上堂 90分以上唔駛做功課 我由3x分一野爆上97分 有1分係寫錯日期,從此英文幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞