[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
係囉,有啲驚
希望34GXXXX個啲無事
雖然我仲有兩年保
咁仲買唔買27gn950好
依家一個24"一個27" 1080p IPS 雙Mon用緊
想升級27"果個做2k 144hz
用緊 i74770 + 1060 3gb
電腦未升級係唔係應該唔夠support個2k 144hz
laptop 行緊 8 代i7 +1050ti,係咪唔應該買4Kmon?見好多巴打推薦VG27AQL1A~有冇用家分享吓使用體驗?
利申:電腦白痴
全港都賣到斷哂市就知咩料
如果個stand唔係V形應該仲癲
新出嗰d全部V型
硬係覺得好核突同阻位
利申 已訂 2k 170性價比無得輸
前排買左cv27q真係哭能咗 買完就出隻2k ips 170Hz
新買既IPS面版電競Mon下方有一粒針尖咁細既白點,常見問題定比較嚴重?
背景全黑就白點,彩色或白背景就有個好似光暈仔既點。
暫時成個mon得呢一點
你係price hk逐間問好D
同U2720Q 比呢?邊隻好啲?
唔同類型比較唔到喎 呢隻賣gaming
應該係光點
咁冇啦 呢隻真係冇得輸 賣3490同價位邊隻贏到佢
1粒既話常唔常見?定係普遍新mon都唔會有呢個問題?
因為搬反去換都幾遠下...
法奧3450
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞