[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Diu 係台灣pchome, 國際版pchome 冇
要搵台灣friend寄過嚟
香港買乜都貴過人
samsung recall零售的貨,有排等
不過g7都咁慢就唔知點解
aoc 的spec聽下就算
咩叫快mode
依隻野個spec好似幾好
不過好多巴打買左都話個mon啲膠會甩
nano ips調教應該都係比返lg 啦
放LG34GK950F-B 3440x1440p IPS 144hz
有盒冇花冇死點 $6500
https://t.me/Yuutmgg
早知台灣買g9送電視機嗰陣直接狗衝
等到蚊訓都未到香港
cls

依個
2k 144hz, 3500筆值有咩選擇
1 x Acer KG271UA 27" 2K 144Hz FreeSync Gaming Monitor
價錢:$2,999

1 x Gigabyte G27QC 27" VA 2K 165Hz 1ms G-Sync Compatible Curved Gaming Monitor
價錢:$3,099

總計: $6,098
https://www.faroll.com/customize#MjE1NywzMzIw
仲可以直接用software 教
其實我一開始都想買依隻
不過好多人講佢D膠邊會甩
咁我又諗...都係換XG279Q啦
個panel勁D反應快D嘛
點知早兩日有個巴打話27GN950-B
仆街真係靚好多...但又貴千五
愈諗越貴
換左3080ti先
換埋張枱啦
睇下幾錢先
反正我下個月先砌
上個月話8月中
又遲
好想要G9呀屌 有FLICKER都冇所謂
如果揀27GN950但出得60hz會唔會好傻豬
新入手咗ex2780q 有冇清用緊
較整啲光暗都唔係咁岩
dlss 2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞