[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
call van 依家我去黃金買少少野都call van 懶得渣住周圍走
我尋日買左vp249he, $999
本身諗住買lg ml600 , 但個stand好似太高咁,2款睇落去panel 係一樣的。第一隻趕住返屋企冇試有1點死點,返去換左隻,試完冇問題先走
開左減藍光lv 1 用左1日,對眼好似真係冇咁攰
舊mon 係用左10年lg , 粗用顏色外型各方面都相當滿意
有無巴打可以比啲意見
決定聽日打去香港LG 代理問下。。

香港lg 38wn95c 會唔會上市

美國都要10月16日先上市。。

如果香港唔上,考慮買水貨
今日上誠哥網見到Acer Concept CM2 (CM2241W)聲稱減價
https://www.acer.com/ac/zh/HK/content/conceptd-series/conceptdcm2

日常普通用, 頂盡都係打FIFA之類
同Dell U2520D比邊款好?
點解
aoc廢咩
Newegg/AOC/Philips為中資公司
睇一樓啦師兄
aoc 真係好垃圾
acer xv272u x幾時開賣?
要240 hz 做咩??
用邊款手指更新到?
舊固件要load sdr setting 先較到光暗各樣設定
等G34WQC
家陣用FI27Q-P 2K睇netflix衰過用1080P MON睇

想買多隻27" 4K 只睇youtube 同nextflix 請問最經濟有咩介紹
筆值2500 想買144hz mon 有咩推介
有冇可能買到2k mon 定係都係FHD 算
要usb2.0既手指先認到搞到我要搵返個n年前既4GB USB手指黎用。
點解?
csgo
21:9 144中價位嚟講 34GL750 規格係咪最好
又係ips 同有 hdr
見黃金做緊4k頭
咁dell p2419h有沒睇? dell d mon好不好?

我家人viewsonic都用左十多年 沒事但tn mon
PA32UC 9999HKD仲平喎
PD3220u 4萬幾台幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞