[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下我個mon無掛牆洞冇得裝條吊臂落去
有冇咩gadgets可以吊到
你嚴重過我好多
LG 27 uk600
呢個mon俾我拎左返公司用
換左aw3420dw了
唔維修?
tb lol
有冇其他
襯返個keyboard
冇保咩
果然 VP2785-4K 也會是吧...
這款我嘗試找了案例照片沒找到..
廣色域的有看過 SW271 有案例,
但沒看過這款, 有可能拍一張給看下嗎?
日森買
用緊27ul850差唔多一年,暫時無乜事
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60030&sn=2270222&subbsn=14&bPage=0
前幾天才在巴哈講這個紅角缺陷@@"
韓國那邊最近也越來越多案例跑出來, 又一波高峰期吧

好笑的是韓國那邊LG的保固僅有1年全機, 2年面板,
所以害到的人超多, 一些人在要求延長保固, LG完全不理他們.
周圍都無貨?
我仲諗住買
冇,周圍都問過,faroll 飛馬都話未知幾時返貨
等等下想轉38GN950
想請教下我張枱得60cm深用34 ultrawide會唔會太近
定係curve左望落唔會好辛苦?
我都係得60cm,你用左大mon,個人會坐後左
同埋34,你當兩個17咁,咁諗就唔會覺得近
你仲係驚太近既,可以mount落張枱到,會再後少少
早兩日先死左塊AUO
得3年貨仔,雖然冇缺陷既野出現
想問多樣睇唔睇到假 NETFLIX 4K??
一到夏天天氣熱情況便會更嚴重
VIVO Single LCD Monitor Desk Mount Stand Fully Adjustable/Tilt/Articulating for 1 Screen 13" to 27" (STAND-V001)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞