[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下 asus呢個brand如何? market share來講,dell同samsung都係no. 1 ,2

asus monitor會不會好似佢d底版同laptop咁易壞,要送保修?
差唔多價位既vg27aql1a 同佢比較呢?
想搵色水較好的。。
但買黎for coding同睇片多,唔打機
U2720Q係咪好選擇,貪佢有個usb c又可以差埋電
我想覺pg27uq差唔多 係差少少
希望佢年尾比到驚喜
玩埋今轉4k 有排都唔洗升級
lm
話說 VG289Q 係咪全世界都無貨
想知除咗 U2720Q (貴成千, 但係又差唔多 spec) 仲有無替代品?
PG32UQX
放唔落32 如果有27 一定買
vg27aql1a 實測96%DCI-P3 都唔錯
對比度 大概1000:1 正常ips水平
反應時間標1ms MPRT 應該輸比27gl850
啱啱想買pa32uc 不過32吋太大 放棄咗
LU28R550
有沒21 to 23 寸monitor 推介?
可惜了
我用過24/27/32吋4K
32吋最正
睇片可以挨後坐
btw faroll 包幾多死點
只包giga mon
張枱得120x60
而家samsung有咩27" 曲MON好買,佢下面舊野又唔晒位
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞