[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔知而家仲有冇啦
好耐冇去過腦場
巴打有決定未
我啱啱過左數比油二
2個月前睇過3c都冇
係間賣得最平既訂左,個陣話等2星期就有
點知到宜家都未有....
睇睇同面板既PS341WU
有冇個mon相睇下?
我都想買,但係萬3蚊真係唔小
用緊dell u3415w
LG27gl850-b 27gl83a-b 27gl830-b
全部都係27' 2k 144 ips 30bit color g sync compatible
同款出咁多隻jm9
色域唔同
冇睇呢隻,睇左benq gw2480, lg 24ml600, asus vp249he, 其實1千蚊就求其啦,落去睇下邊個合眼緣就買,但要試清楚先,我就係柒左以為依家啲mon 進步左冇光點死點
LG27gl850-b 27gl83a-b 27gl830-b
全部都係27' 2k 144 ips 30bit color g sync compatible
同款出咁多隻jm9

btw 而家嘅27' 2k 144 ips 30bit color g sync compatible mon選擇應該得
•上面堆LG
•Asus TUF VG27AQL1A
•Dell S2721DGF
想問下vg27aql1a 呢個價位有冇其他moon比較一下
加多少少嘅acer xb271hu 值唔值得考慮
thx
想問下唔熟mon既野 暫時睇中vg220q 有冇同類比較?書枱得22吋
我睇緊呢隻同Dell S2721DGF
想等rtings出測試報告
我見dell個款rtings話purchased
應該黎緊會有report出
唔知等到幾時
我睇啲review網講 vg27aq 各方面好過XB1
咁vg27aql1a理論上應該好過vg27aq
但係價錢差成千幾
講漏咗4000以下價位
買左部U2720Q 用type c to type c 連laptop
部laptop 有1650ti 但只係出到4k30hz
問dell 佢話跟機條線係HBR2
想問下呢到有冇人用跟機條type c 係出到4k60hz
個芒話link rate 係HBR2, 呢個link rate 一定係講緊條cable,唔會係laptop 問題?
發現原來有隻16gb 吹帳 又係更新唔到
用type c to type c 連laptop
有 冇 聲話同充電?
30HZ 有機會係顯卡推唔郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞