[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

其實一直都係依個價
官網嗰個價錢係mark up嚟
琴日黃金問 話起碼9月 同埋會加價
2000fun賣緊 4699
我係法奧訂左黃金上個星期好似已經冇貨
好彩一早買左3599,開心使用中
你去佢地官網個線上交談同佢講想要隻有冇優惠就得
我買4499
諗緊要依部定dell見到佢個dp1.2帶少少讓步
同埋ching有冇試過oc到170hz,有冇咩特別
有oc到170
同144比係會見到有分別,自己叫睇得出
我筆直行先,有部咁的2k 野已經接受
benQ ex2510同埋 Lenovo Lgeion Y25-25之間點選擇?
係香港邊度買好?
LG 32uk550 vs BENQ EW3270U vs MSI mag321curv
要黎做文件,寫program,睇Netflix,有時PS4 Pro (少)。
電腦仲會加多隻24"HD打直黎用
未用過曲mon,唔知做文件同寫program會唔會唔方便? 定係更好用?
都係$399x,邊款好?
問多少少
佢HDR啲色會唔會好唔自然?用dp1.2但係又有HDR唔知咩玩法
用佢睇Netflix或者玩ps4出唔出到4K signal?會唔會矇或者有其他問題?
唔該曬Ching
EW3270U
無點睇開hdr 的內容,答唔到
Netflix完左約後未裝番,PS4 我係插hdmi頭無咩大問題,另外應該佢唔係4K mon吧,唔會矇,正正常常
邊隻好
dp1.2可加入HDR同HDCP2.2支援
唔該晒
PS4定PS4pro
我ps4 聽人講ps4 2k mon 會曚
我pro
帳面差5% DCI-P3唔太值2000
唔該晒雖然知HDR400冇用,但係叫做有好過冇
決定放棄dell s2721dgf,買依部算
thx巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞