[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#48 Dell contact Online Sales

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
隻Dell終於轉Shipped
有冇巴打買過轉左Shipped會幾耐送到
仆街原來philips係中資

係時候換過隻
PA32UC 4K HDR IPS 85%REC.2020
有埋FALD
行貨唔駛1萬
抵玩
PA32UC/PA32UCX平過Amazon係咩玩法
想請教下
ASUS ROG Strix XG279Q $5990
依隻效能有冇同級...佢地價錢大約係?
另外依個價位仲有咩選擇係同級/表現更好?
FI27Q-P好多巴打話佢造工唔好好多甩漏
27GN950睇過網上開箱表現幾好...但貴1500左右
有錢實買XG279Q

27GN950同佢地唔同 冇得比較 呢隻4k 其他2隻2k

但係dell之前隻u2718q唔係話用lg面版都有好多問題?
係咪轉咗u2720q之後已經轉咗
如果想俾埋ps5用 如果冇8k同120hz,冇hdmi 2.1係咪都冇乜所謂,反正都用唔盡個bandwidth

如果想上埋Adobe rgb,唔計有問題既vp2785-4k,係咪就要俾多啲錢用到up2720q個啲

有冇人知 google 咗一陣都唔係好清楚
2500筆直, 想要24/27 2k mon
少打fps game, 唔追求hz
主要上網/睇下片用
問過dell u2520D都要
有無其他選擇
我心目中都係咁諗
不過心大心細
咪算係咁
dell d 色準起碼出廠前cal 過
有冇用herman miller 個monitor arm?
想買個mon插PS4 平時fifa 槍game 多
around 2k 筆值 VG259Q 係咪都屌得過? 定有好啲既選擇
跟機問monitor arm
開心用緊Alienware AW2720HF
我訂左等左2個月都未貨,屌
平到7字頭即刻狗衝
本身賣21999
non-k
唔駛一萬減得係好癲
呢個出咗幾年好舊啦
btw有K既調色器值得貴多2k?
18年出
但規格秒殺EW3280U
i1 display pro本身值千幾蚊
更正係 值2千
如果Asus有無其他model平D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞