前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
未放低ex
點解乜鳩都要諗住個ex先?好明顯佢ex佢心目中地位高過你啦
講真如果佢個ex 無做過d咩仆街野既話做咩要block人??
比人block果個其實好hurt
如果調返轉你係佢個ex 佢識左新女即刻block你你會點?

如果你男朋友做block人果個我反而覺得好大問題,但係唔block反而係個好男仔,因為會顧下人地既感受

顧其他人感受但唔顧女朋友
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

佢好錫我阿
但佢個心有其他人
屌 我拍拖唔係想求其搵個人對我好 咁講我求其收隻兵都得啦
係想兩個人心入面都當對方係唯一
哩個係大前題 再講多都係bullshit

刪contact就prove到你係唯一?訓醒未你唔信嘅話,佢做乜你都唔覺自己係唯一架啦

有啲野唔係做左就代表到啲咩
但係唔肯做就代表到好多野

唔肯做唔係代表好多野,只係你諗好多野,女人都編劇編上腦
講真如果佢個ex 無做過d咩仆街野既話做咩要block人??

如果你男朋友做block人果個我反而覺得好大問題,但係唔block反而係個好男仔,因為會顧下人地既感受

咁咪講清楚囉
對唔住我女朋友好介意我地仲有聯絡 我地以後有緣再見啦
況且 ex之於現任係一個好敏感既人物黎 佢以後識新女即刻block我我都會覺得情有可原
都係嗰句 佢ex既感受要我去體諒 咁我既感受邊個黎體諒
你叫佢搵番ex算啦
分手

咁咪講清楚囉
況且 ex之於現任係一個好敏感既人物黎 佢以後識新女即刻block我我都會覺得情有可原

唔聯絡一定要block?
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

咁調返轉,女方唔block Ex又係雞係公廁?
Po合照都驚hurt ex已經唔係純粹顧人感受咁簡單啦下話
咁驚既唔好拍拖啦

咁咪講清楚囉

或姐咁講如果要聯絡大把方法可以瞞住你啦

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

佢好錫我阿
但佢個心有其他人
屌 我拍拖唔係想求其搵個人對我好 咁講我求其收隻兵都得啦
係想兩個人心入面都當對方係唯一
哩個係大前題 再講多都係bullshit

刪contact就prove到你係唯一?訓醒未你唔信嘅話,佢做乜你都唔覺自己係唯一架啦

有啲野唔係做左就代表到啲咩
但係唔肯做就代表到好多野

唔肯做唔係代表好多野,只係你諗好多野,女人都編劇編上腦

哩個世界無野無原因
唔可以咩都唔做然後同我講 喂屌你做乜唔信我
信任係建立出黎 我未信佢信到哩個地步佢就已經要我打boss
件事根本行唔通
Po合照都驚hurt ex已經唔係純粹顧人感受咁簡單啦下話
咁驚既唔好拍拖啦

Agger
你變成佢個ex,佢咪重視你囉
都係分手喇

有無人咁諗我唔知,但起碼我未見到有巴打開post訴苦先

咁咪講清楚囉

樓主無安全感 想男朋友block ex黎肯定自己姐
佢男朋友連合照都驚

咁咪講清楚囉

或姐咁講如果要聯絡大把方法可以瞞住你啦

唔聯絡當然唔洗block
屌都話左 佢個ex久唔久就打啲抒情千字文俾我男朋友
唔覆係基本啦 唔係要我讚佢下話
樓主你都有答案啦
都係分手喇

女朋友同ex仲有來往
https://lihkg.com/thread/153254/page/1?ref=ios
你好啊水泡
如果呢個post係 前日同女朋友鬧交
留言一定係話條女係雞 帽事
樓主你都有答案啦

好撚嬲 上黎發洩下
想分手咪分手囉,唔洗上黎問意見架噃
都係分手喇

女朋友同ex仲有來往
https://lihkg.com/thread/153254/page/1?ref=ios

食飯喎呢個講緊
點解乜鳩都要諗住個ex先?好明顯佢ex佢心目中地位高過你啦

我都有咁同佢講
佢又話唔係
佢ex之前邀請佢去新書發表會 佢都唔想去
我又覺得好撚矛盾
唔知要點interpret
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞