前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
個問題唔係異性 而係ex
係ex呀 曾經愛過親密過 點都介意啦下話
會唔會真係純友誼到咁先keep contact
講真如果佢個ex 無做過d咩仆街野既話做咩要block人??
比人block果個其實好hurt
如果調返轉你係佢個ex 佢識左新女即刻block你你會點?

如果你男朋友做block人果個我反而覺得好大問題,但係唔block反而係個好男仔,因為會顧下人地既感受

顧其他人感受但唔顧女朋友

唔block但係ex張張相都like叫咩

啫係佢成日碌fb ig
利申我嗰個都係
其實係on9
block唔block唔係問題
問題係因為驚hurt到人而唔block
大方啲話普通朋友唔洗block.
依家好似身有屎咁
人已經歷搶到手,仲要做到咁盡,山水有相逢呀八婆

不嬲感情事我係抱著非黑即白既態度
要分開就要做到最盡 唔好拉拉扯扯懶情聖咁

放手人啦
你傻傻地
你叫佢block個ex係咪小器我就唔講
但係連po合照都怕hurt到個ex 樓主你真係要認真諗諗
無啦啦做咩會怕hurt到個ex 又唔係宜家有關係
姐係你無做錯嘢係咩怕人地點諗
得罪講句 樓主你係後備咋

有次我問起佢ex 唔記得左exactly講乜
但大概係佢讚佢ex有幾特別有幾重要有幾inspiring有幾好咁
我開始覺得自己係次選
佢個dream girlfriend依然係佢ex 點解分手我就唔知

你自己都明啦
一係你就努力超越ex
一係就分手
你同佢嘈完都唔肯改
你男朋友唔會care你多過ex架啦

Fuck off 同完我一齊又嫌我唔夠啲ex好要我改
人品就話啫 性格同興趣哩啲野 我先唔會去迎合囉
我唔知時間會唔會改變件事
亦有可能成為佢心入面最美既嗰個遺憾
有咩問題 唔block咪唔block
如果我係你條仔要同個EX有野就老撚都block 鳩佢 然後得閒約出黎打返場友誼波 仲會比機會你懷疑?
其實係on9
block唔block唔係問題
問題係因為驚hurt到人而唔block
大方啲話普通朋友唔洗block.
依家好似身有屎咁

屌 佢有個女網友我叫佢block
佢話完普通朋友之後block得好撚爽手
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

咁調返轉,女方唔block Ex又係雞係公廁?

如果掉返轉樓主係男, 佢話佢女朋友同ex有keep contact,出下街咁
唔知呢度d留言會點呢
你叫佢block個ex係咪小器我就唔講
但係連po合照都怕hurt到個ex 樓主你真係要認真諗諗
無啦啦做咩會怕hurt到個ex 又唔係宜家有關係
姐係你無做錯嘢洗咩怕人地點諗
朋友個男朋友一散左就del哂block哂個ex

但大概係佢讚佢ex有幾特別有幾重要有幾inspiring有幾好咁
我開始覺得自己係次選
佢個dream girlfriend依然係佢ex 點解分手我就唔知

你自己都明啦
一係你就努力超越ex
一係就分手
你同佢嘈完都唔肯改

Yes 無必要辛苦自己
明知做完你會唔開心
但你男朋友都要做
咁姐係咩呀
你唔開心都無所謂呀
咁樣屈就自己好咩
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

有無人咁諗我唔知,但起碼我未見到有巴打開post訴苦先

女朋友同ex仲有來往
https://lihkg.com/thread/153254/page/1?ref=ios

食飯喎呢個講緊

點樣可以令女朋友同ex唔再聯絡
https://lihkg.com/thread/180082/page/1?ref=ios

但我覺得樓主叫男朋友block ex好似太霸道
我覺得unfriend+唔再同佢有聯絡已經足夠
如果我係你條仔要同個EX有野就老撚都block 鳩佢 然後得閒約出黎打返場友誼波 仲會比機會你懷疑?

我覺得佢係以為我會體諒佢/理解佢 先咁大方同我講
但其實件事本身已經不可接受 唔係坦白左就可以當無數

我開始覺得自己係次選

你自己都明啦
一係你就努力超越ex
一係就分手
你同佢嘈完都唔肯改

Yes 無必要辛苦自己
明知做完你會唔開心
但你男朋友都要做
咁姐係咩呀
你唔開心都無所謂呀
咁樣屈就自己好咩

咪係 一腳伸開佢 都on99
冇叫過佢block ex
佢係連ig都仲有ex張相 但冇我
最後佢都係揀返ex
算數啦向前望啦
不過咁睇你男朋友係咪你初戀嚟? 我覺得你要比多啲時間自己諗清楚同佢一齊開唔開心同佢同你好唔好

我開始覺得自己係次選

你自己都明啦
一係你就努力超越ex
一係就分手
你同佢嘈完都唔肯改

Yes 無必要辛苦自己
明知做完你會唔開心
但你男朋友都要做
咁姐係咩呀
你唔開心都無所謂呀
咁樣屈就自己好咩

係唔好阿
但我愛佢 我俾多一次機會自己 希望自己真係痴撚線而唔係佢有問題
過埋今次我會同自己講 事不過三 曾愛惜的總要放手

我覺得佢係以為我會體諒佢/理解佢 先咁大方同我講
但其實件事本身已經不可接受 唔係坦白左就可以當無數

Hi
唔好傷心
算數啦向前望啦
不過咁睇你男朋友係咪你初戀嚟? 我覺得你要比多啲時間自己諗清楚同佢一齊開唔開心同佢同你好唔好

如果佢無咁著緊個ex 段關係真係無乜事
但就算佢幾好 同佢一齊幾開心都好
有啲原則黎 唔得就係唔得 老母都無情講
都係分手喇

女朋友同ex仲有來往
https://lihkg.com/thread/153254/page/1?ref=ios

食飯喎呢個講緊

https://lihkg.com/thread/180082/page/1?ref=ios

大巴大巴

女朋友同ex仲有來往

食飯喎呢個講緊

大大巴煎落佢地到
男人講對你小心翼翼都係呃人
依家開始對自己好啲啦
講多幾次 再唔肯讓步 就分啦
講三四次唔聽,之後個十幾廿次都唔會聽無意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞