前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
人已經歷搶到手,仲要做到咁盡,山水有相逢呀八婆

如果係搶返嚟就話啫
但我好似見唔到內文有咁講

好似話分左好多年 即係唔是搶啦

可能樓主條仔係嗰種
拖住第二個但心入面有個放唔低嘅on9仔
好多所謂情聖都係咁
說穿了就係花心 騎牛搵馬
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

追埋po先啦ching
條仔係咪因爲你先同個ex散

唔係 佢地散左差唔多5年啦
不過中間有keep contact,出下街咁
痴線點解要block

不過中間有keep contact,出下街咁 扑下野咁
樓豬同男友分手,之後睇你做唔做到unfriend unfollow佢,咪知自己係咪有病囉。

有幾難 以後唔會再有交集既人 block都係㩒個制既事
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

散五年仲驚刺激佢 樓主真係水泡到
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

控制狂真係好撚恐怖
樓豬同男友分手,之後睇你做唔做到unfriend unfollow佢,咪知自己係咪有病囉。

有幾難 以後唔會再有交集既人 block都係㩒個制既事

同意
我都係主張ex=陌生人
Block哂所有野當無識過

不過中間有keep contact,出下街咁 扑下野咁

無啦

佢地仲有contact
你叫條仔unfrd個ex
都係分手喇

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意
痴線點解要block

其實好小事
有人接受有人話接受唔到
咁咪搵個接受倒嘅另一伴囉

利伸男友之前拍過一次拖
就算拍咗好多年都block
唔會覺得初戀有咩咁特別
更唔會同其他女仔來往
樓主撇啦
都係分手喇

控制狂真係好撚恐怖

我又唔覺自己係控制狂 佢啲正常異性社交我都無乜干涉
樓主要人安慰咋?
剩係唔覆我
接受現實啦

佢地仲有contact
你叫條仔unfrd個ex

好耐無啦 都係佢ex單機send野俾佢
反正佢都唔覆架啦 block有幾難
以前有次同佢鬧交(未拍拖 曖昧緊) 佢搵返佢個ex傾計
我成日都形住再鬧大交佢就會再搵
樓主要人安慰咋?
剩係唔覆我
接受現實啦

睇唔到阿sorry 無揀人覆

如果係搶返嚟就話啫

可能樓主條仔係嗰種
好多所謂情聖都係咁

佢堅持話無
咁哩啲又無得拗既
都係分手喇

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

如果係搶返嚟就話啫

可能樓主條仔係嗰種
好多所謂情聖都係咁

佢堅持話無
咁哩啲又無得拗既

有免費閪屌
比我都話冇啦 講大話又唔會爛春袋嘅

咁佢同你拍左拖,仲有無同個ex keep contact 呀?
有兩個可能性
一:ex喺佢心目中重要過你
二:你太柒,條仔都唔好意思po相

不過兩個結論都係佢唔愛你,早分早著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞