前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
你係水泡 一個男仔愛你唔會個心入面仲可以care到第二個 分手啦
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

佢好錫我阿
但佢個心有其他人
屌 我拍拖唔係想求其搵個人對我好 咁講我求其收隻兵都得啦
係想兩個人心入面都當對方係唯一
哩個係大前題 再講多都係bullshit
有兩個可能性
一:ex喺佢心目中重要過你
二:你太柒,條仔都唔好意思po相

不過兩個結論都係佢唔愛你,早分早著

Why not both
其實點解睇到Po相要咁重要
搞到好似冇做依啲野就維繫唔到感情咁

Po唔po相真係唔重要
重要既係佢因為ex而拒絕我既請求
其實你地價值觀唔同 都唔夾
唔關係咪係人都嬲事
睇左 前日同男朋友口交

一樣
有兩個可能性
一:ex喺佢心目中重要過你
二:你太柒,條仔都唔好意思po相

不過兩個結論都係佢唔愛你,早分早著

見得下人囉
你同佢扑咗未?
你確定你係佢唯一一個女朋友 你確定果d真係ex
佢緊係唔post相啦 post左咪比你玩串左個party
其實你地價值觀唔同 都唔夾
唔關係咪係人都嬲事

我都係咁諗
都要知道我既睇法係咪咁不可取
你心中有數啦
早分早著 大家開心
佢又唔係有同ex聯絡
迫人做乜鳩
咁佢除左無block個ex,仲有無做d咩
你變佢嘅ex 佢咪會好似緊張佢ex 咁緊你
你確定你係佢唯一一個女朋友 你確定果d真係ex
佢緊係唔post相啦 post左咪比你玩串左個party

我都覺佢搭緊兩船(or above)多
而樓主就係果個唔出得場既後備
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

對唔住

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

佢好錫我阿
但佢個心有其他人

刪contact就prove到你係唯一?訓醒未你唔信嘅話,佢做乜你都唔覺自己係唯一架啦
Blk唔blk其實好閒

不過佢個理由太柒 驚ex亂諗
你男友都係想將對倒地個傷害降到最低啫
如果真係對Ex仲有野就算Po你地合照都一樣可以有野
與其呷埋依啲醋倒不如諗下點令佢更鍾意你好過啦

屌 唔好再講哩句 你咁唔想傷害人當初就咪撚飛人 而家就咪撚再藍tick人
又要飛人又要懶情聖話咩 佢係好女仔我唔想再傷害佢
屌你老母阿 我就值得俾人傷害既
個女仔分左手咁撚耐都咁撚易俾人hurt多次 好心就檢討下自己點撚解唔撚move on啦
你話啱啱分手就話啫
六年啦 仲玩玻璃心 仲要搞著我 我真係啊啊啊啊啊啊啊屌你老母好撚嬲啊
Sorry爆左氣
點解乜鳩都要諗住個ex先?好明顯佢ex你佢心目中地位高過你啦
講真如果佢個ex 無做過d咩仆街野既話做咩要block人??
比人block果個其實好hurt
如果調返轉你係佢個ex 佢識左新女即刻block你你會點?

如果你男朋友做block人果個我反而覺得好大問題,但係唔block反而係個好男仔,因為會顧下人地既感受
都係分手喇

對唔住

佢好錫我阿
但佢個心有其他人

刪contact就prove到你係唯一?訓醒未你唔信嘅話,佢做乜你都唔覺自己係唯一架啦

有啲野唔係做左就代表到啲咩
但係唔肯做就代表到好多野
咁care個ex 感受叫佢溝翻佢咪搵你做水泡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞