前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

咁調返轉,女方唔block Ex又係雞係公廁?

有無人咁諗我唔知,但起碼我未見到有巴打開post訴苦先

女朋友同ex仲有來往
https://lihkg.com/thread/153254/page/1?ref=ios

食飯喎呢個講緊

點樣可以令女朋友同ex唔再聯絡
https://lihkg.com/thread/180082/page/1?ref=ios
得罪講句 樓主你係後備咋
想分手咪分手囉,唔洗上黎問意見架噃

唔係問意見 想知自己係咪痴線
睇返大家意見我算係比較痴線 但唔算痴得太均
分手 即住變ex 即block

樓主都係想咁姐

有次我問起佢ex 唔記得左exactly講乜
但大概係佢讚佢ex有幾特別有幾重要有幾inspiring有幾好咁
我開始覺得自己係次選
佢個dream girlfriend依然係佢ex 點解分手我就唔知
分手 即住變ex 即block

樓主都係想咁姐

始終分手都係比較凝重 再解決唔到我先會考慮
ex重要啲你重要啲?
一句講晒個男既都戇鳩鳩生勾勾

你絕對唔係痴線
咩叫po合照都驚刺激到個ex?
只有一個原因,佢心入面仲未放低佢
寧願考慮個ex嘅感受都唔理女朋友嘅感受
得罪講句,你只係同緊佢個肉體拍拖,佢個靈魂仍然係個ex度
分手啦 你值得更好
樓豬同男友分手,之後睇你做唔做到unfriend unfollow佢,咪知自己係咪有病囉。

有幾難 以後唔會再有交集既人 block都係㩒個制既事

同意
我都係主張ex=陌生人
Block哂所有野當無識過

絲打上個po都見到你
ex重要啲你重要啲?

我同佢跌落水你救邊個先
調返轉個女仔唔unfollow個ex
間唔中同ex出下街 打下友誼波
唔block個ex怕佢亂諗野得唔得先
呢啲講互相尊重嘅姐
佢ok嘅樓豬你咪ok囉

你絕對唔係痴線
分手啦 你值得更好

終於有人明
個重點唔係佢做左啲咩
而係佢既行為透露左啲咩信息
調返轉個女仔唔unfollow個ex
間唔中同ex出下街 打下友誼波
唔block個ex怕佢亂諗野得唔得先
呢啲講互相尊重嘅姐
佢ok嘅樓豬你咪ok囉

我無ex
唔明一個人類對於ex會有咩諗法
痴線點解要block

其實好小事
有人接受有人話接受唔到
咁咪搵個接受倒嘅另一伴囉

利伸男友之前拍過一次拖
就算拍咗好多年都block
唔會覺得初戀有咩咁特別
更唔會同其他女仔來往
樓主撇啦

同意 我接受唔到另一半用ex有接觸
講真如果佢個ex 無做過d咩仆街野既話做咩要block人??
比人block果個其實好hurt
如果調返轉你係佢個ex 佢識左新女即刻block你你會點?

如果你男朋友做block人果個我反而覺得好大問題,但係唔block反而係個好男仔,因為會顧下人地既感受

顧其他人感受但唔顧女朋友

唔block但係ex張張相都like叫咩

你絕對唔係痴線
分手啦 你值得更好

終於有人明
個重點唔係佢做左啲咩
而係佢既行為透露左啲咩信息

你呢個反應其實正常姐 依家你先係佢女朋友 點解要就佢個ex 分手啦
sor 睇錯 以為藕斷絲連 慶係正常 但係如果純粹朋友關係有少少骨氣既男仔都唔會咁而斷絕關係 純粹因為條女起疑心而唔要朋友我覺得條仔又cheap又廢 不過唔只係朋友就

要知道佢唔係朋友咁簡單
係深愛過 親密接觸過 有過名份既女人
中學雞啲puppy love就話啫
上面咁撚多人痴撚線

樓主咁樣都叫小器?大家佬而家條仔個ex影響到佢正常拍拖喎 未準備好就咪撚拍啦 有乜撚理由要為左就個ex而搞到現任唔開心?

有咁撚重要就搵返個ex啦拍乜撚野姐 大家冇拖冇欠既話驚乜9刺激到呀 如果多幾條女鍾意條仔 個個都驚刺激到 咁仲洗拍拖?根本如果冇野欠佢既話 應該抱住個ex係點都唔關佢事既心態 而唔係比佢影響到正常生活 飛撚左個on9仔啦
你只係個水泡咋
叫佢搵返ex啦,咩爛鬼理由嚟
明顯在乎個ex多過你

有次我問起佢ex 唔記得左exactly講乜
但大概係佢讚佢ex有幾特別有幾重要有幾inspiring有幾好咁
我開始覺得自己係次選
佢個dream girlfriend依然係佢ex 點解分手我就唔知

你自己都明啦
一係你就努力超越ex
一係就分手
你同佢嘈完都唔肯改
你男朋友唔會care你多過ex架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞