前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
佢唔肯block佢ex 話驚佢ex亂諗野
Unfriend unfollow通通都唔制
之前ig又唔肯po合照 話驚刺激到佢個ex

同佢講佢就話我痴線亂諗野
我問佢 咁你ex亂諗就唔得 我亂諗就得?
佢又淨係識話我亂諗野
一開始拍拖我同佢講 我玻璃心黎 好易俾人hurt
佢話會小心翼翼呵護我 唔講了

其實係咪我太harsh 唔識拍拖
已經鬱左3個月 我接受唔到個心結再拖多一秒
或者大家價值觀唔同 唔適合一齊
你應該去搵一個大方啲既女仔
而我都應該搵個承受到我小器既男仔

利申 佢O4 我O1

係人都嬲啦
樓豬痴撚線

無謂逼對方做啲乜 哩啲真係無得強求
有啲野佢鍾意你 唔想你亂諗就自然會做
逼出黎嗰啲 好快打回原形
我都真係 咩都無所謂了 再鬧交都棧大家唔開心
純粹想知自己係咪真係痴線
一個願打一個唔願捱
你係水泡
佢愛ex多過你

唔係社交平台po相 你話低調我ok阿
但個原因竟然係關第個女人事
自問無哩個胸襟
分手完
好奇一問,你係o1 , 01 定係O1?
自問無哩個胸襟

開佢波然後散
自問無哩個胸襟

開佢波然後散

開左佢波 佢話堅決唔block 係底線
鬧左三個鐘交 攰攰地同佢講停戰去食飯算
其實分左手唔一定要block ex既 加埋男人喂本唔會care呢d 只不過佢係想將對ex既傷害降姐 咁已經証明佢係一個好男仔 好心你就唔好計較咁多啦 佢又唔係搵番個ex傾計定咩 大方d啦

Occupied(1)
佢愛ex多過你

其實分左手唔一定要block ex既 加埋男人喂本唔會care呢d 只不過佢係想將對ex既傷害降姐 咁已經証明佢係一個好男仔 好心你就唔好計較咁多啦 佢又唔係搵番個ex傾計定咩 大方d啦

但係我同佢講佢hurt到我
佢都prefer 唔hurt個ex
況且 佢地分左手咁多年 其實佢要盡既責任已經盡晒
個女仔再放唔低就真係佢自己問題
人已經歷搶到手,仲要做到咁盡,山水有相逢呀八婆

寧願唔想傷害ex
而選擇傷害現任
佢唔愛你

如果係搶返嚟就話啫
但我好似見唔到內文有咁講

如果係搶返嚟就話啫
但我好似見唔到內文有咁講

好似話分左好多年 即係唔是搶啦

Occupied(1)

原來係O 1
睇左 前日同男朋友口交

Occupied(1)

原來係O 1

睇錯係 ( ) 1
唔好最做水泡,早走早著
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇
樓豬同男友分手,之後睇你做唔做到unfriend unfollow佢,咪知自己係咪有病囉。

不嬲感情事我係抱著非黑即白既態度
要分開就要做到最盡 唔好拉拉扯扯懶情聖咁
條仔係咪因爲你先同個ex散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞