前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
撐你呀樓主,明明自己係正印,po張合照曬下宣示下主權有咩問題?
你先係值得被公開嗰個喔,關條ex撚事咩,
你條仔同佢散左咁耐仲要顧佢感受就係on9啦
加油呀樓主,同佢再傾下添啦

有個ex 有個細兩三年嘅師妹好鍾意佢
喺個女仔力追下 佢哋一齊咗幾個月
最後個女仔偷食 結果佢哋分開咗

後來我同個ex一齊 原來佢地一直有聯絡
個女仔表現得仲係好關心佢
我都有表達過我唔開心 不過無要求block/unfriend

最後 我同ex分咗手
佢哋好快就高調復合

我曾經都諗 係咪自己唔夠好 滿足唔到佢
所以令佢一直都同鍾意過嘅人/ex有接觸
而家我身邊已經有Mr Right
佢令我重拾信心 令我明白 係人夾人嘅問題

祝絲打同你另一半長相廝守
相識相知相愛已經好難 仲要遇到個夾既就真係唔好放手
蘇州過後未必有艇搭 成日凝住下個會更好只會醜化現任

多謝樓主
我好幸運終於等到
而家我哋兩個都會為對方 為有對方嘅未來努力
可能遇到啱嘅人 就係會有種感覺
唔再患得患失 有唔開心都只係短暫
咩都傾 包括高興同唔高興嘅事

無論樓主嘅決定係點
我都希望樓主唔好灰心
有啲事勉強唔到 唔係靠努力或者等待就可以
努力過 唔得 就要接受

祝願樓主早日脫苦海

好勵志
祝絲打幸福

我都有表達過我唔開心 不過無要求block/unfriend

最後 我同ex分咗手
佢哋好快就高調復合

多謝樓主
我好幸運終於等到

無論樓主嘅決定係點
我都希望樓主唔好灰心
努力過 唔得 就要接受

祝願樓主早日脫苦海

好幸福
都唔係我決定了 係佢決定

最後 我同ex分咗手
佢哋好快就高調復合

多謝樓主
我好幸運終於等到

無論樓主嘅決定係點
我都希望樓主唔好灰心
努力過 唔得 就要接受

祝願樓主早日脫苦海

好勵志
祝絲打幸福

見到絲打開post
希望你哋都相處順利啦

最後 我同ex分咗手
佢哋好快就高調復合

多謝樓主
我好幸運終於等到

無論樓主嘅決定係點
我都希望樓主唔好灰心
努力過 唔得 就要接受

祝願樓主早日脫苦海

好幸福

我怕就算樓主男友選擇一時避嫌
以後大家心都有刺
甚或樓主男友記恨
日後舊事重提 怪樓主逼佢

所以樓主未必無得做決定
不論係心態上嘅調整 分唔分手
將來一個人/兩個人點行
樓主有思考 有反應 有得為自己做決定
黎類人你以後會銘記在心,因為佢傷得你太深
EX係黎類垃圾,係我面前同個女傾電話
我仲好記得係4月1愚人節,個女同佢講我愛你
到夜晚第日都無發訊息話係愚人節快樂之類既說話
EX都有覆佢我愛你,都係無講返XX節快樂既說話
最後老實同我講一直鐘意黎個女仔,分咗手
佢地之前舉動已好曖昧,但我唔識分
唔識拍拖,第一次用情,傷到刻骨銘心
七年前既事我一直記到以家,由細節位都好記得
俾多十年我都唔會忘記得到,我一直記住
就算以家有男友,我都係覺得佢心一定有第個存在
但我無所謂,用情專一只限我自己
佢自己最清楚最愛那位,無得挽留只會越傷越深

最後 我同ex分咗手
佢哋好快就高調復合

多謝樓主
我好幸運終於等到

無論樓主嘅決定係點
我都希望樓主唔好灰心
努力過 唔得 就要接受

祝願樓主早日脫苦海

好幸福

我怕就算樓主男友選擇一時避嫌
以後大家心都有刺
甚或樓主男友記恨
日後舊事重提 怪樓主逼佢

所以樓主未必無得做決定
不論係心態上嘅調整 分唔分手
將來一個人/兩個人點行
樓主有思考 有反應 有得為自己做決定

大家冷靜下 再沈澱個結果出黎
黎類人你以後會銘記在心,因為佢傷得你太深
EX係黎類垃圾,係我面前同個女傾電話
我仲好記得係4月1愚人節,個女同佢講我愛你
到夜晚第日都無發訊息話係愚人節快樂之類既說話
EX都有覆佢我愛你,都係無講返XX節快樂既說話
最後老實同我講一直鐘意黎個女仔,分咗手
佢地之前舉動已好曖昧,但我唔識分
唔識拍拖,第一次用情,傷到刻骨銘心
七年前既事我一直記到以家,由細節位都好記得
俾多十年我都唔會忘記得到,我一直記住
就算以家有男友,我都係覺得佢心一定有第個存在
但我無所謂,用情專一只限我自己
佢自己最清楚最愛那位,無得挽留只會越傷越深

What doesn't kill you makes you stronger, stay a little brighter
我都唔係無俾人傷得深過
而家發現真係愛自己先係最保險
擺明唔放你在眼內 抵嬲
走得好走 真係唔好撚等
你覺得忍得到未忍囉,忍唔到未分手囉。
其實果d 社交網好撚小事姐,Po 唔po 相都有得嘈真係好on 9。
都係分手喇

樓豬小器到咁嘅地步,為左條仔好都係早分早著,呢啲貪得無厭嘅八婆真係唔抵可憐

對唔住
我以為拍拖就係要全心全意

全心全意嘅標準係你up架姐,我夠係除左番工就係揾條女,條女都係話我唔夠全心全意架啦。得閒睇下條仔為你做左啲乜,唔好淨係睇佢無做啲乜,個心咪好過啲囉。

佢好錫我阿
但佢個心有其他人
屌 我拍拖唔係想求其搵個人對我好 咁講我求其收隻兵都得啦
係想兩個人心入面都當對方係唯一
哩個係大前題 再講多都係bullshit

完全明白
過黎同我做愛
https://lihkg.com/thread/215395/page/1

真係樓主男朋友?

呢條友真係好垃圾
https://lihkg.com/thread/215395/page/1

真係樓主男朋友?

佢講啲野同前日講既野差唔多

真係樓主男朋友?

哇屌,佢啲咁嘅死人態度都忍到

真係樓主男朋友?

哇屌,佢啲咁嘅死人態度都忍到

佢一直態度都好好
係我一提哩件事佢就會好易爆氣
我又覺得佢get錯重點 大家一齊爆氣
算啦 就算block左
要傾都係會解block再傾
或者用其他app傾
根本控制唔到
男人都係仆街架啦
如果我ex有你男友一半就好
佢分左2個月就po合照 之後仲要成日po
講真個時係好撚hurt 不過依家who fucking cares

但我都支持樓主你既 分左咁耐其實唔應該以佢為先
樓主
唔岩聽既說話您想唔想聽

佢係愛您自然會緊張您感受
而且睇您打既野唔覺得係咩唔合理既要求
結論,一係佢唔係咁愛您,一係佢愛ex多過您

利申 a4

真係樓主男朋友?

以佢咁既態度
分手吧啦
樓主
唔岩聽既說話您想唔想聽

利申 a4

冇撚有錯 愛你嘅 就算唔想都會做
會care你感受 會想令你開心
而唔係堅持自己所謂嘅原則
佢其實唔係幾愛你
樓主
唔岩聽既說話您想唔想聽

利申 a4

佢其實唔係幾愛你

係, 佢仲鐘唔鐘意ex我就唔知
不過一定就唔係好鐘意樓主
樓主
唔岩聽既說話您想唔想聽

利申 a4

佢其實唔係幾愛你

係, 佢仲鐘唔鐘意ex我就唔知
不過一定就唔係好鐘意樓主

樓主男朋友就覺得「感受唔係大曬」
「情緒都要講合唔合理」(屌咁就唔叫情緒啦咁撚理智
同埋覺得唔合理老閪都唔做,唔會為左佢改變自己原則/底線。
可能男人就係咁
唔評論咁樣係岩唔岩,但好明顯同樓主唔夾。價值觀有矛盾有衝突嘅肯定唔會得一次,但如果佢旗幟鮮明唔會為你「唔合理嘅情緒」讓步,咁你地睇怕都好難利得耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞