前日同男朋友鬧交

364 回覆
705 Like 75 Dislike
恭喜曬呀樓主
既然你成為咗前度的話
佢理論上要對你好好了

記得唔好刺激我阿hi
冇追晒post 講錯勿屌

我男朋友本身同我講 唔想為左我放棄朋友
後尾我真係喊得太多唔開心得太多 佢唔忍心見到我咁 本來我冇講出黎 但佢知我成日因為咁唔開心 主動提出block左個女仔去 免得我繼續唔開心
咁樓主男朋友有幾愛你你自己衡量下
話分手唔洗做到咁絕果d根本就係廢話
佢堅持唔block個ex但又藍剔佢根本對個女仔一d好處都冇
變相默許個女仔唔move on
我曾經都日日煩住個ex
但ex block左我先move on到
所以總結係樓主男友係on9
好日都唔留言一次,今次忍唔住了
兩個post都有睇,樓主男友真係on9
好彩你同佢一齊唔係好耐,希望你冇俾佢呃到隻豬
你同佢講你care佢仲同個ex keep contact
佢嘅選擇係同你分手,證明哩個人都冇野值得你留戀
不過你以家一定好唔開心 希望你快d放得低
冇追晒post 講錯勿屌

我男朋友本身同我講 唔想為左我放棄朋友
後尾我真係喊得太多唔開心得太多 佢唔忍心見到我咁 本來我冇講出黎 但佢知我成日因為咁唔開心 主動提出block左個女仔去 免得我繼續唔開心
咁樓主男朋友有幾愛你你自己衡量下
分手唔洗做到咁絕果d根本就係廢話
佢堅持唔block個ex但又藍剔佢根本對個女仔一d好處都冇
變相默許個女仔唔move on

我曾經都日日煩住個ex
但ex block左我先move on到
所以總結係樓主男友係on9

我諗佢對我無唔忍心 佢啲唔忍心留晒俾個ex
我啲咩眼淚阿 情緒阿 都係垃圾

紅字不能同意更多
好日都唔留言一次,今次忍唔住了
兩個post都有睇,樓主男友真係on9
好彩你同佢一齊唔係好耐,希望你冇俾佢呃到隻豬
你同佢講你care佢仲同個ex keep contact
佢嘅選擇係同你分手,證明哩個人都冇野值得你留戀
不過你以家一定好唔開心 希望你快d放得低

我個頭好撚痛 死太多腦細胞
佢個ex知道咗戴暗笑,分咗手咁多年都可以搞散你地。

佢個ex出書,係咪咩名人?而家有冇拍拖?分咗手咁多年,仲要隔幾個月就懶係問候下,又千字抒情文咁,感覺好矯情
佢個ex知道咗戴暗笑,分咗手咁多年都可以搞散你地。

佢個ex出書,係咪咩名人?而家有冇拍拖?分咗手咁多年,仲要隔幾個月就懶係問候下,又千字抒情文咁,感覺好矯情

唔係名人 無拍拖

我女朋友同樓豬男朋友一鳩樣
唔同嘅事我女朋友同時間有好撚多仔密密傾
然後話我唔信佢

嗱 變咗ex咪對你幾好囉

嗱 變咗ex咪對你幾好囉

好mean
佢兩個復合咗
遇到同類事件嘅絲打可以參考
做朋友係藉口 餘情未了先係真相
屌你老母
好似俾人煎咗幾巴咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞