有冇人去旅行個陣做過啲好丟架既事?

599 回覆
3187 Like 81 Dislike
喺日本地下街嘅蛋糕鋪,間野有d好似美心果d玻璃櫃放蛋糕,咁我企喺度諗緊買邊個好呢

諗好就衝埋去叫個姐姐包俾我啦,香港都係咁架啦,睇下邊個引到個姐姐注意咪邊個買先囉,而家週圍仲冇人

點知原來我九點鐘方向一路企左個店員用日文叫我排隊,我掛住睇蛋糕完全冇留意到佢,佢又好有禮貌好細聲

原來係離遠排隊,排到先埋去揀蛋糕…
你朋友係咪女黎
oh nooooo 好彩無食到痾
點解會著火
酒店痾屎沖水塞住咗
廁所水湧晒出嚟
要人上嚟執屎
我去廁所食鮑魚
諗起文邪碌樓梯
屌你忍笑忍得好辛苦
留明
你要住青年旅舍,好撚慘
屌你 個腦有畫面
點解既
有次同fd去韓國又係咁
佢係平日唔柯屎 谷埋谷埋幾日一次過柯個啲黎
見佢去廁所去咁耐問下佢咩事
點知一開門就見到啲屎谷撚曬出黎
好震撼真係
就黎兩年 我都仲比人笑緊 我都震撼左其他人
咩都冇做過但俾人制裁
真㗎,本人熱愛誠實,討厭謊言
我經歷
你朋友痾到人哋成架車都係屎,仲好意思比得嗰100蚊司機幫你哋執屎
我老豆
去北海道有個魚市場,可以即刻買蟹再叫店家處理好,之後喺埋店入面食
食蟹就當然會用手,食完大家隻手都污糟,我問店家有冇得洗手,佢指咗我去鋪頭條水喉度
但我老豆心急,之前佢食完等唔切,淨係見到店入面有另一個洗手盤,就擅自用咗嚟洗手,但嗰個洗手盤應該係店主用嚟處理食材,唔外借俾人
店主都估唔到有人會突然咁做,淨係呆咗咁望住
我老豆洗完仲要好開心咁同大家講一齊去佢度洗,佢嗰度仲有位
細個試過喺支那用普通話大嗌‘打倒共產黨 支持國民黨’
細個去澳門食buffet有朱古力噴泉,之後我放左條綿花糖上個碟,再連碟咁成個隊左入其中一層點知hi到嗰層個頂變到用匙羹塞水龍頭咁噴左去側邊啲人同地下到,我家姐見到即刻say sorry拖走我扮冇野
點知個碟啲朱古力一路行一路漏好似留路標咁跟到我返位
喺USJ掛住襟電話 差啲入咗女廁
好賤呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞