有冇人去旅行個陣做過啲好丟架既事?

599 回覆
3187 Like 81 Dislike
佢話想試下結果搞到咁
不過間野係幾好住 喺正道頓掘 啲床又舒服
海南,所以冇人識聽
自己叫
酥皮容易著火
由你講嘢嘅語氣都feel到Ching份人應該好on9下 即係平時講嘢大大聲 笑埋曬啲無聊嘢嗰種 同你一齊去旅行會好丟架
UNSW
我老豆係啲去邊都要飲熱水熱茶既人黎,所以會自備水壺。因為又要保温,又唔中意用保温壺,所以會用雙層玻璃水樽。有次佢同我去京都食甜品打爛左個樽,搞到人地間店一地都係茶同玻璃 ,好想當堂扮唔識佢
氣炸師
搭飛機搭到暈暈燉燉去廁所唔記得鎖門
仲要有人開咗
好醜怪
恐襲師
搭飛機搭到瘟瘟沌沌去廁所唔記得鎖門
仲要有人開咗
好醜怪
我喺日本滑雪嗰陣都俾個人衝落嚟撳低咗
大家一齊食
最後有其中一個同學仔好大聲咁講: 啲薯片淋嘅!
睇完post覺得自己果d好碎料

17年唔夠訓,落左nighjet凌晨四點幾,去到酒店見無人覺得唔對路,照按鐘,嘈醒酒店老闆,好彩無被佢X到飛街。

上年去丹麥Odense又係識唔夠訓,明明locker寫明用咩大餅,手上果d唔太塞得落都照塞。出事死死地氣同職員say sorry,丹麥婆只係黑我面,仲比返錢我。轉頭返黎個鎖整返好。

講起日本被香港人當日本人,有日著全黑去做鐵膠,成卡都係同一家人都諗瀨野 (16年被香港仔背後講到落車,忍笑到有腹肌)。原本佢地好大聲傾偈,坐坐下無啦啦用英文問可唔可以影我。影完佢講arigato定thank you後答佢"唔該客氣"
利申:之前頹look行街比日本人問過路。
屌你咪屌你囉 弱智仔開聲玩垃圾手機game嘈撚住哂
同人地屌人食野jap jap聲一樣 禮貌唔係圖書館規矩定落黎架
去日本唔小心打尖
點解咁講 因為佢有時太多人會分左2條隊 咁佢冇人提邊度隊尾咁就咁企起其中一條 之後先有職員話另一條先係隊尾
好耐冇見過
我最中意嘅潮文
有曬畫面,好好笑
日本好似佐賀去博多鐵路
買左支裝飲品上車飲 飲左少少放係係坐位前面 人地椅背個網
搭到中途去到某個位原來鐵路要轉軌
要起身自己反方向轉果排櫈
唔識聽廣播 果下已經手忙腳亂 睇下人地點做
轉完之後坐左幾個字 想飲野 發覺唔見左支野飲唔見左
先醒起轉櫈果陣轉走左支野
on99咁去問後面個日本西裝大叔拎返
滿瀉左繼續倒水落去都有用?
笑撚咗 港女就cheap d可以比人評頭品足?
唔明
有次係花蓮行行下肚痛,去咗附近間starbuck屙屎,但台灣啲水壓太廢塞咗出面仲有人排緊隊
之後走果日係機場又係咁
決定以後去台灣都唔用咁附廁紙抆屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞