Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
最新一場內戰
諗起之前熱普城幾齊心就覺得好笑

早排班畜牲屌人攪朋黨,依家佢地咪又係一樣
毓撚當初唔應該同老燒反面

係老燒同佢反面

性格使然,二來老燒要做大佬。咁你又唔可以完全食得住毓民﹙個時毓民,大班同老蕭都係同級,家下就一定係燈神。﹚

同埋 myradio 到而家既收視 都超越唔到人網 , 反面對教主黎講真係一個幾on9既決定

每一次分裂,都會令支持者減少,斷估今次分裂後,應該玩撚完
最新一場內戰
諗起之前熱普城幾齊心就覺得好笑

大佬叫到,為齊心而齊心啫,根本基地信念都有差異,而佢哋又包容唔到任何異數,我哋班外人睇得最清楚。
馬後砲咁講
由熱城不斷搞myradio主持開始
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題
毓民都只適合做一人組織獨斷獨行
6撚d靈童獲獲都係咁
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

未選嗰時,紅登都有唔少人撐毓民但屌云伯,根本有啲邏輯嘅人都知云伯係負資產,放縱佢實死。
6撚第幾次轉生失敗?

係老燒同佢反面

性格使然,二來老燒要做大佬。咁你又唔可以完全食得住毓民﹙個時毓民,大班同老蕭都係同級,家下就一定係燈神。﹚

同埋 myradio 到而家既收視 都超越唔到人網 , 反面對教主黎講真係一個幾on9既決定

以商業角度梗係咁講,但政治上既亦都冇可能再喺埋一齊
同埋依家人網都收收地皮啦

係老燒同佢反面

仲要 之前既社記 同 人力 分裂 都唔係因為理念,路線唔同而分裂

如果社記冇分裂,今日已經做到民主派第一大黨
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

未選嗰時,紅登都有唔少人撐毓民但屌云伯,根本有啲邏輯嘅人都知云伯係負資產,放縱佢實死。

但係熱狗本身冇論述 , 唔癡埋去陳雲到又係死

蟈屍所謂論述,叫人永續基本法 結果上次選舉整死埋碌撚
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

一個bug勁多嘅論述,
然後有件迷雲黨駁唔到我時就話邊個論述無bug,佢哋當政治係咁兒戲
碌撚收完大陸錢就去同個孫過世算啦
搞咁多野做咩
鳩達不嬲做show為錢架啦
真係同你講熱血呀?
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

黃教主本身 都係大中華膠 底
陳雲根既城邦論 其實係 一國兩制 2.0
係到扮本土

當年所謂「民主回歸」都係信共產黨畀香港自治,結果大家有眼睇。
明知佢實走數,仲信佢立過條新約後會落實承諾,真係天真過阿嬌。
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

係到扮本土

陳雲論述膠都唔係大問題,好少人深究

但佢facebook 鳩噏俾人挖番出來即死

仲整臭埋成個聯盟嗰形像

想當選點都要扮兩個月斯文呃飯民啲中產票
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

係到扮本土

最慘用呢套,即時將自己底牌公開。等如話比全香港知,佢地以前呃尻大家係本土港獨

我相信碌撚走票,都係呢個原因
馬後砲咁講
已經預見有今日
估唔到選輸左都搞咁多野

再馬後砲咁講
從人社到熱普城
唔知係運氣定性格問題

一個bug勁多嘅論述,
然後有件迷雲黨駁唔到我時就話邊個論述無bug,佢哋當政治係咁兒戲

信徒特色,不要問只要信
今次鳩達呢個靈童算耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞