Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
狗達
我就睇下你無左教主得番幾多信眾
無左教主, 鳩達身邊得番班廢青, mk

你唔係以為你個大香港早晨, 經血政治 真係見得到人嘛?

成班人嘻嘻哈哈, 講下粗口又一日

無左教主, 得番幾多係純支持鳩達呢?
狗達

皇天擊殺

睇下幾時出投票皇天擊殺毓民
狗達

皇天擊殺

睇下幾時出投票皇天擊殺毓民

痴撚線, 成班小學雞

仲要次次都係加埋無一百人投票
上面篇懶人包立場都幾偏頗喎

乜柒都係黃毓民唔啱
請椰子有乜問題
人地都話轉型啦
請椰子有乜問題
人地都話轉型啦

最慘既係好多人唔識邊個係椰子
啲聲明真係搞笑,一直講人哋搞陳雲,無講陳雲點樣搞人先
啲聲明真係搞笑,一直講人哋搞陳雲,無講陳雲點樣搞人先

陳雲搞人係天經地義,對方屌返佢轉頭就係反骨仔
一次選舉就露曬底
雖然失望,但我無後悔過投青年新政

認真青年新政宣誓柒咗之後 成個allinhk聯盟加葆葆都冇割蓆 眾志都有幫糧油手入立法會
係熱普城同大部分泛民企埋同一陣線打落水狗啫
選到嘅宇宙唯一本土派仲靜過眾志列陣嘅所謂左膠
選唔同又話移民收山由港豬死 毓民就話年紀大啫 鳩達就做離地中產周圍去旅行 仲要因為政治利益分裂
邊班人係跟住理念行 邊班人係跟住利益行 好清楚啦

認同,同我想法一樣

利申:前熱狗,選舉時改撐本民青

乜柒都係黃毓民唔啱

不嬲熱狗都係咁撚賤,最鍾意歪曲事實

乜柒都係黃毓民唔啱

不嬲熱狗都係咁撚賤,最鍾意歪曲事實

個懶人包好多野冇寫,只寫對自己有利既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞