Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/214677-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E3%80%90%E7%AB%8B%E6%9C%83%E9%81%B8%E6%88%B0%E3%80%91%E7%B6%B2%E5%82%B3%E6%AF%93%E6%B0%91%E8%88%87%E6%A2%81%E5%A4%A9%E7%90%A6%E5%8F%8D%E9%9D%A2%E5%85%A7%E5%B9%95
出選九龍西的「熱普城」黃毓民,昨日於社交平台狠批本民前梁天琦反骨,不表態支持出選港島的鄭錦滿,反而為九西游蕙禎助選,如同「政棍」,昨引起網民熱議。有網上消息指,就立法會選舉「分餅仔」一事,今年初毓民與梁天琦已有密議,毓民指「熱普城」定能在5區勝出,要求梁發誓不涉足議席,協助城邦派「國師」陳雲參選,到5區勝出後再總辭之時,梁天琦才以補選姿態出選

星島當source, 出埋大公文匯啊笨

佢不嬲都係扮獨嘅大陸五毛,當然鍾意大陸source。

五毛狗出沒注意!9527~ #48157

我地講親都有跟有據,唔明點解佢地可以9up完就當係
五毛都專業d啊

連/高登仔點會叫「習大大」咁撚親切

五毛露馬腳

唔係啵, 自由黨成班黨員都叫習近平做雜大大啵
仲有李慧玲果班陰謀論專家都係叫開雜大大啵
仲有之前當成報係聖經果班城邦派記仇女弟子/華夏撚高峰期都日撚日渣住份成報鳩叫雜大大啵

根本習大大 依個term係用黎串佢係一個獨裁者
就好似 d人稱呼黃碌撚 做黃教主咁

[url]http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/new/20160423/845373/
[/url]
「中共官媒過去為中國國家主席習近平打造親民形象工程,經常在報道或微博上稱呼他為「習大大」,其夫人彭麗媛則被稱為「彭麻麻」」

身為五毛當然有義務「打造親民形象工程」
真係唔明,講咁撚耐,又話有背後金主,原來為左區區一百萬。
大佬搞網媒網台一百萬真係兩三個月無左啦,咁都好講

一百萬 洗2個月,仲勁過人網全盛時期

你好熟老燒 又知人網支出幾多 又知佢出幾多糧比鳩達

咁你知唔知燒定一捐左幾多比七警?

留意返:
佢不嬲都係扮獨嘅大陸五毛。

留意返:

人地打錯一個字貼咁多次
人唔笑狗都吠

以前有聽過人網都知啦

尻達做早朝天下,皇上有話兒個陣係出 full time 月薪, 二皮幾

狗噏當秘笈

以前有聽過人網都知啦

尻達做早朝天下,皇上有話兒個陣係出 full time 月薪, 二皮幾

狗噏當秘笈

老燒狗噏既一早俾人告左十世啦

你個腦裝屎架?
狗噏點解一定要俾人告左?

以前有聽過人網都知啦

狗噏當秘笈

你個腦裝屎架?

誹謗梗係要告啦,咁嚴重既指控

大人大姐 full time 月薪兩皮幾都嚴重?
好奇ching搵幾銀一個月,計親都係婆仔數

以前有聽過人網都知啦

狗噏當秘笈

葉政淳
9 hrs ·
將3萬蚊講到老蓮咁大,好似淨袋你咁,一個月20集節目,除開每集都只係$1,500,每集兩小時,平均節目人數三人左右,當你係僱主,即係計埋時薪係$750/3=250;你有份轉播賺月費架,駛唔駛多謝你?
《早朝天下》試播初期,淨係黃洋達一個人都2萬月薪,都仲要畀我笑鳩老蕭度縮少少錢洗死人,而家又出主持又出時間精神又出地方器材唔駛錢?出唔起錢就咪鬼買節目轉播權啦,燶閪台。
不過今時唔往日喇,又無咗個議席,月費計劃又折損一截,所謂時窮節乃現,台窮乃折現,唔同你數錢有乜好數?

以前有聽過人網都知啦

狗噏當秘笈

你個腦裝屎架?

誹謗梗係要告啦,咁嚴重既指控

大人大姐 full time 月薪兩皮幾都嚴重?
好奇ching搵幾銀一個月,計親都係婆仔數

純粹係講 老燒冇必要講大話,做數,誹謗
同銀碼大少有咩關係?

再講你話熱時開支係一百萬 2,3個月,我覺得好唔合理提出懷疑都唔得?

乜嘢叫做「老燒冇必要講大話,做數,誹謗」?
佢日日係最新消息都狗噏㗎啦,如果唔係佢點做「燈神」

留意返:

人地打錯一個字貼咁多次
人唔笑狗都吠

佢哋技窮就係咁,
但人哋有根有據嘅質疑就扮睇唔到

立會保安事務委員會昨討論七名疑為內地公安涉違反協議,未知會港方就持手銬來港執法事件。警務處助理處長盧奕基表示,中港雙方規限越境執法的協議,只適用於公安系統單位。有立會議員擔心,一旦有國安人員到港監視7.1遊行示威,返內地再向北上港人算帳,港執法機構也會蒙在鼓。

年年遊行,集會都有,報到唔想報

係熱狗小題大造將 old news 講到哥倫布發現新大陸咁

證據:
扮獨嘅大陸五毛,支持大陸公安涉違反協議。

唔好on9啦
諗住捉隻錯字屈毛轉移視線,冇用架
你見有人理哩點咩(除左我哩個reply)

第一日同熱狗嘈咩, 佢地唔夠人講就捉錯字, 搬龍門, 標籤對手! 根本佢地手法同五毛就一鳩樣!

第一日同熱狗嘈咩, 佢地唔夠人講就捉錯字, 搬龍門, 標籤對手! 根本佢地手法同五毛就一鳩樣!

五毛有錢收都仲好d
熱狗

同支那最低賤嘅自干五一樣

以前有聽過人網都知啦

狗噏當秘笈

葉政淳
9 hrs ·
將3萬蚊講到老蓮咁大,好似淨袋你咁,一個月20集節目,除開每集都只係$1,500,每集兩小時,平均節目人數三人左右,當你係僱主,即係計埋時薪係$750/3=250;你有份轉播賺月費架,駛唔駛多謝你?
《早朝天下》試播初期,淨係黃洋達一個人都2萬月薪,都仲要畀我笑鳩老蕭度縮少少錢洗死人,而家又出主持又出時間精神又出地方器材唔駛錢?出唔起錢就咪鬼買節目轉播權啦,燶閪台。
不過今時唔往日喇,又無咗個議席,月費計劃又折損一截,所謂時窮節乃現,台窮乃折現,唔同你數錢有乜好數?

五毛 :葉政淳抹黑

所以話班友諗嘢好奇怪,明明係佢哋圈子互片,
外人評論幾句,又話人離間、抽水,衝出嚟維穩,
但自己又無了解狀況、夾下口供先講嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞