Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
一次選舉就露曬底
雖然失望,但我無後悔過投青年新政
熱普真是內戰專家
毓撚當初唔應該同老燒反面

係老燒同佢反面

性格使然,二來老燒要做大佬。咁你又唔可以完全食得住毓民﹙個時毓民,大班同老蕭都係同級,家下就一定係燈神。﹚

同埋 myradio 到而家既收視 都超越唔到人網 , 反面對教主黎講真係一個幾on9既決定

老蕭唔鍾意黃洋達,毓民又想攬住頭馬,咪分囉
又分裂!
一次選舉就露曬底

一次選舉就露曬底

認真青年新政宣誓柒咗之後 成個allinhk聯盟加葆葆都冇割蓆 眾志都有幫糧油手入立法會
係熱普城同大部分泛民企埋同一陣線打落水狗啫
選到嘅宇宙唯一本土派仲靜過眾志列陣嘅所謂左膠
選唔同又話移民收山由港豬死 毓民就話年紀大啫 鳩達就做離地中產周圍去旅行 仲要因為政治利益分裂
邊班人係跟住理念行 邊班人係跟住利益行 好清楚啦

姐係覺得自己玩批鬥無錯

姐係覺得自己玩批鬥無錯

黃毓炆只係一個幫過佢既契弟
之前熱狗狗仔隊籌錢,依加搞左咩出黎

姐係覺得自己玩批鬥無錯

呢班撚樣幾時趁地淋
定係已經申請左綜緩
之前熱狗狗仔隊籌錢,依加搞左咩出黎

好似照左李+x入中聯辦
佢地好多時都無咩人去協調解決問題
永遠將問題變成敵我矛盾, 不斷積怨到最後拉大隊分裂
諗野既角度上層又不斷修窄, 唔跟隨就898
最後啲支持者就變得更加激進過領導者
好似文革既思維, 當然唔係現實批鬥, 亦無權力去做
但咁既思維變得極端, 只會更少人支持, 好難有新血加入
組織係大事情上要團結, 緊守理念, 平常可以討論更多可能性,
而唔係捉住人講左幾句野就處處攻擊
一次選舉就露曬底

認真青年新政宣誓柒咗之後 成個allinhk聯盟加葆葆都冇割蓆 眾志都有幫糧油手入立法會
係熱普城同大部分泛民企埋同一陣線打落水狗啫
選到嘅宇宙唯一本土派仲靜過眾志列陣嘅所謂左膠
選唔同又話移民收山由港豬死 毓民就話年紀大啫 鳩達就做離地中產周圍去旅行 仲要因為政治利益分裂
邊班人係跟住理念行 邊班人係跟住利益行 好清楚啦

靠利益而謀既係最易統戰啦
屎立蕭
佢地好多時都無咩人去協調解決問題
永遠將問題變成敵我矛盾, 不斷積怨到最後拉大隊分裂
諗野既角度上層又不斷修窄, 唔跟隨就898
最後啲支持者就變得更加激進過領導者
好似文革既思維, 當然唔係現實批鬥, 亦無權力去做
但咁既思維變得極端, 只會更少人支持, 好難有新血加入
組織係大事情上要團結, 緊守理念, 平常可以討論更多可能性,
而唔係捉住人講左幾句野就處處攻擊

熱狗好多都係新香港人, 佢地班網台主持好多講野好重鄉音

五毛狗出沒注意!9527~ #48157

姐係覺得自己玩批鬥無錯

黃毓炆只係一個幫過佢既契弟

應驗了
屌樓上咪撚on9啦
做一個節目3皮一個月算咩錢,咁都攞出來講?
myradio轉播,唔洗出器材唔洗出場地唔洗出人
收你3皮好撚合理,再講你覺得貴咪唔好要,傾撚好哂價錢run左咁撚耐而家反左面就話人地收你錢
喂大佬,商業決定雙方同意架嘛,比錢大撚哂咩
樓上個班真係痴撚線,一見到錢銀瓜葛就餓鬼搶屎,3皮野講撚到皇恩浩蕩咁,未見過大蛇柯尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞