Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
依d?

依d?
搞內鬥多過搞社運嘅垃圾,毓民,鳩達,陳雲,熱狗一眾全部都係只顧cap水嘅賤人
其實大家而家知道熱城真面目後,再回想返過去本土派發生既事情,,如果上年就知熱城真面目,你地會唔會敢合作先?

又嚟FF

未有「本民前搵青政搞plan b」,「熱普城」已經成型,做乜嘢PLAN B,連先後次序都唔講。
白痴仔講嘢唔經大腦。

紅色大字唔代表你有道理架
我講緊梁天琦俾人dq果陣啊,陳雲已經暗屌緊啦

你嘅claim:
「就好似本民前寧願搵青政搞係?
「我講緊梁天琦俾人dq果陣啊,陳雲已經暗屌緊啦」

結論,一係你組織能力有問題,一係你無嘢搵嘢嚟屌。

你記唔記得第一炮係點開架,係黃毓民屌鳩梁天琦唔endorse 四眼而開,然後全世界屌佢地反骨仔啊 咁我咪講緊人地係一早知你班狗咩料所以dq都唔endorse 熱普城要搞plan b 囉。

FACT CHECK1:「本民前寧願搵青政搞plan b」只係係新界東。
FACT CHECK2:青年新政及本民前無派人係香港島參選。

結論,一係你組織能力有問題,一係你無嘢搵嘢嚟屌

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/214677-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E3%80%90%E7%AB%8B%E6%9C%83%E9%81%B8%E6%88%B0%E3%80%91%E7%B6%B2%E5%82%B3%E6%AF%93%E6%B0%91%E8%88%87%E6%A2%81%E5%A4%A9%E7%90%A6%E5%8F%8D%E9%9D%A2%E5%85%A7%E5%B9%95
當時係有傳熱普城想叫 天琦貢獻人血饅頭俾佢地食(即係叫本民青唔好參選, 等佢地選哂5區入去再辭職俾天琦佢地去選) 不過天琦覺得有古惑,梗係唔制

https://www.youtube.com/watch?v=lGDrrSDZzNY

到最後幾日 北大PHD 爆seed 屌天琦就 印證左係真有其事

信果個可以去庇護工場做

on 9 而家講緊係一個有政治背景,色彩既 狗仔隊, 點樣囉黎同kickstarter , iphone比?

仲要一開波個熱狗仔隊講明話做 特首選舉
明明好多香港人就唔撚care , 因為都知道係內定既

上面條友兜得好肉酸

眾新聞 籌左半個月先得幾十萬咋 陰公

眾新聞開得個三個月,traffic連熱時一半都無,路線又大兢爭,籌得少有幾出奇?

比traffic? 眾新聞又唔係網台,咁都可以比

比咩都唔撚夠熱時啦下化,人地搞左幾年,有新聞有網台有明確路線,你個眾新聞開得個三個月,佢個路線又大競爭,咁都籌到一樣錢熱時仲洗做?你唔講我連聽都未撚聽過眾新聞呢間野

個明確路線係?

熱狗都無明確路線?文化抗共,文化建國,政治上為右翼,選舉時主張全民制憲永續基本法,多次參與前線抗爭,主張勇武,有咩網媒係行呢個路線?
反觀眾新聞,同立場、輔仁、蘋果路線相近,競爭大咪少d人捐囉

上面條友兜得好肉酸

眾新聞開得個三個月,traffic連熱時一半都無,路線又大兢爭,籌得少有幾出奇?

比咩都唔撚夠熱時啦下化,人地搞左幾年,有新聞有網台有明確路線,你個眾新聞開得個三個月,佢個路線又大競爭,咁都籌到一樣錢熱時仲洗做?你唔講我連聽都未撚聽過眾新聞呢間野

個明確路線係?

有撚明確路線咩
佢開頭話追蹤 特首選舉, 跟住見到個進度 kick住左係百幾萬冇郁過就不斷改 目標

做下功課啦大哥,人地特首選舉兩單獨家料蘋果都抄啊
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/214677-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E3%80%90%E7%AB%8B%E6%9C%83%E9%81%B8%E6%88%B0%E3%80%91%E7%B6%B2%E5%82%B3%E6%AF%93%E6%B0%91%E8%88%87%E6%A2%81%E5%A4%A9%E7%90%A6%E5%8F%8D%E9%9D%A2%E5%85%A7%E5%B9%95
出選九龍西的「熱普城」黃毓民,昨日於社交平台狠批本民前梁天琦反骨,不表態支持出選港島的鄭錦滿,反而為九西游蕙禎助選,如同「政棍」,昨引起網民熱議。有網上消息指,就立法會選舉「分餅仔」一事,今年初毓民與梁天琦已有密議,毓民指「熱普城」定能在5區勝出,要求梁發誓不涉足議席,協助城邦派「國師」陳雲參選,到5區勝出後再總辭之時,梁天琦才以補選姿態出選

星島當source, 出埋大公文匯啊笨

on 9 而家講緊係一個有政治背景,色彩既 狗仔隊, 點樣囉黎同kickstarter , iphone比?

仲要一開波個熱狗仔隊講明話做 特首選舉
明明好多香港人就唔撚care , 因為都知道係內定既

上面條友兜得好肉酸

個明確路線係?

熱狗都無明確路線?文化抗共,文化建國,政治上為右翼,選舉時主張全民制憲永續基本法,多次參與前線抗爭,主張勇武,有咩網媒係行呢個路線?

咁屌完pkmon go又玩番係咩路線呀?
而家都話從前線收檔啦
仲拎黎打飛機呀?
撒出埋社運囉喎

上面條友兜得好肉酸

個明確路線係?

鳩噏幾句你就當正聖經咁讀,喂阿哥,鳩噏你都信

上面條友兜得好肉酸

個明確路線係?

話唔埋課成半分糧既人.....

上面條友兜得好肉酸

個明確路線係?

其實個眾新聞籌旗籌得快過熱狗
只係做嗰班人接受唔到一路做一路籌
出選九龍西的「熱普城」黃毓民,昨日於社交平台狠批本民前梁天琦反骨,不表態支持出選港島的鄭錦滿,反而為九西游蕙禎助選,如同「政棍」,昨引起網民熱議。有網上消息指,就立法會選舉「分餅仔」一事,今年初毓民與梁天琦已有密議,毓民指「熱普城」定能在5區勝出,要求梁發誓不涉足議席,協助城邦派「國師」陳雲參選,到5區勝出後再總辭之時,梁天琦才以補選姿態出選

星島當source, 出埋大公文匯啊笨

佢不嬲都係扮獨嘅大陸五毛,當然鍾意大陸source。

五毛狗出沒注意!9527~ #48157

個明確路線係?

而家都話從前線收檔啦
仲拎黎打飛機呀?

打咩撚野飛機,而家講緊人地點解籌錢多過眾新聞,吹撚到pkmon go都拎出來講

個明確路線係?

有撚明確路線咩
佢開頭話追蹤 特首選舉, 跟住見到個進度 kick住左係百幾萬冇郁過就不斷改 目標

做下功課啦大哥,人地特首選舉兩單獨家料蘋果都抄啊

一般狗仔隊會做既野都係 查下文件,刮下料,起底,影下私人聚會
個所謂熱狗仔隊就係公眾地方求其尻奇影左幾張相 就當有做野

咁有無其他媒體影到李+x入中聯辦啊
有無其他媒體影到解放軍混入薯片支持者到啊
咁都做唔到野?

個明確路線係?

而家都話從前線收檔啦
仲拎黎打飛機呀?

打咩撚野飛機,而家講緊人地點解籌錢多過眾新聞,吹撚到pkmon go都拎出來講

係駁緊你所up既 明確路線,根本熱狗就係投機派, 理念 路線成日都改

屌你攞證據出來先啦
我唔明點解可以講完就當係連source都無
幾時改理念幾時改路線
source呢???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞