Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike

三皮野唔撚係錢?淨係三皮咁多?咁多年來嘅精神支持呢?道義相助呢?呢啲全撚部唔係野?虧你班仆街熱狗講得出?我屌你老母有冚家剷啦。

當時熱時嘅人都係撐毓民吖嘛,都未講當日好多熱狗係因撐毓民而撐熱狗
同一陣營互相幫助係合理,但毓民有冇對你熱狗唔住先?你熱狗今日反轉豬肚屌鳩毓民,又話熱時唔靠毓民都做得到,我屌你老母咩真係

佢覺得係熱狗帶旺myradio得到嘅利益多過毓民提攜熱狗嘅恩+月供3萬蚊。

3萬蚊對依家熱時緊係唔多,但啱啱開台就有3萬就另一種講法,開新台去到有30000收入中間要燒幾多錢,唔係咁多人捱得過
仲有人話myradio轉播係free ride, 比3萬係應該甚至係比得少,佢轉播有咩著數,又係課金收,又唔會多左聽眾,做老蕭隻狗要佢出30000都唔得,呢邊教主出錢出力幫蝗上自己起台,點知依家比狗咬

老實講,3萬對MR黎講一定係蝕,但對於一個早晨節目黎講真係唔算多,4條友坐的士返去都400一日啦,仲有計人工、燈油火蠟、買報紙等等既錢。

點止3萬。以前有講過佢會課金比經血時報主持同寫手
d乜鳩狗仔隊乜鳩基金都應該有比喇,每樣抽3成你兩公婆都賺唔少
宜加係點唔知喇,自從搞清算我已經無就入過經血時報個網

既然咁睇唔起人地支助你果d錢,你經血時報宜加咁撚勁就自已自負盈虧喇
為左你眼中覺得係雞碎咁多錢就block人,駛唔駛咁小氣呀
最睇唔過眼係班青山派搞盧斯達
人地選舉直頭幫你站埋台
選輸左就話要清算人因為人地選舉嗰陣冇屌本民青

青城派求其搵個藉口好等出師有名je
唔鬥走雙達呢班有論述能力又服到眾嘅人,啲遊魂野鬼有位企咩?只不過呢個過程之中,連原本寫得下野果班都俾仇恨沖昏頭腦搞到痴晒線之嘛。

如果話對本民青屌得唔夠大力就要被清算,清算名單第一個要咬既肯定係mihk啤梨果面既人啦,9月之後幾個月都重係對左膠偽本土好留手,
但事實所謂政治清算講到咁偉大,其實只係搞myradio既借口
啤梨開名屌熱狗
啤梨開名屌熱狗

佢轉左幾多次陣營
啤梨開名屌熱狗

佢轉左幾多次陣營

三面我都有聽開
真係 唉
啤梨開名屌熱狗

咩節目?
啤梨開名屌熱狗

咩節目?

https://youtu.be/4uU8-fUMzyE

13:45 開始狂屌熱狗
黃洋達呢d撚樣,選個陣做個節目講邊個夠膽搞毓民,佢同人死過。

毓民比人搞咁耐,佢有撚出過聲,成班熱狗都係反骨仔。佢唔好扮無知

搵陳四個d試水溫辣完啤梨就搞毓民,做人可以無恥到咁
啤梨開名屌熱狗

咩節目?

黃洋達怕老婆同毓民有乜關係
佢老婆好憎佢咩
死番政事台

呢度就係政事台
黃洋達呢d撚樣,選個陣做個節目講邊個夠膽搞毓民,佢同人死過。

毓民比人搞咁耐,佢有撚出過聲,成班熱狗都係反骨仔。佢唔好扮無知

搵陳四個d試水溫辣完啤梨就搞毓民,做人可以無恥到咁

陳四個狗樣斯斯縮縮一睇就知唔係好人😂

依條友而家好似係full time 撈熱時, 教主唔課金佢冇飯開

好似成日聽到佢係負責湊細路,即係佢老婆係主要收入來源。
啤梨開名屌熱狗

咩節目?

黃洋達怕老婆同毓民有乜關係
佢老婆好憎佢咩

好似似係陳秀慧block人先

三皮野唔撚係錢?淨係三皮咁多?咁多年來嘅精神支持呢?道義相助呢?呢啲全撚部唔係野?虧你班仆街熱狗講得出?我屌你老母有冚家剷啦。

淨係一樣, 選舉期人地大部分時間幫你班契弟拉票, 搞到自己奶埋野, 雖然功敗垂成, 但幫到盡, 成班仆街咁撚忘本

熱時咪一樣有幫佢拉票,個陣同一個陣營緊係互相幫助啦大佬,你咁講熱時都幫到盡啦

當時熱時嘅人都係撐毓民吖嘛,都未講當日好多熱狗係因撐毓民而撐熱狗
同一陣營互相幫助係合理,但毓民有冇對你熱狗唔住先?你熱狗今日反轉豬肚屌鳩毓民,又話熱時唔靠毓民都做得到,我屌你老母咩真係

佢覺得係熱狗帶旺myradio得到嘅利益多過毓民提攜熱狗嘅恩+月供3萬蚊。

3萬蚊對依家熱時緊係唔多,但啱啱開台就有3萬就另一種講法,開新台去到有30000收入中間要燒幾多錢,唔係咁多人捱得過
仲有人話myradio轉播係free ride, 比3萬係應該甚至係比得少,佢轉播有咩著數,又係課金收,又唔會多左聽眾,做老蕭隻狗要佢出30000都唔得,呢邊教主出錢出力幫蝗上自己起台,點知依家比狗咬

3萬點會唔多?夠畀好多主持仔食清啲啦

老實講,3萬對MR黎講一定係蝕,但對於一個早晨節目黎講真係唔算多,4條友坐的士返去都400一日啦,仲有計人工、燈油火蠟、買報紙等等既錢。

你講到俾咗三萬就獨家係myradio播咁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞