Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
一次選舉就露曬底
雖然失望,但我無後悔過投青年新政

認真青年新政宣誓柒咗之後 成個allinhk聯盟加葆葆都冇割蓆 眾志都有幫糧油手入立法會
係熱普城同大部分泛民企埋同一陣線打落水狗啫
選到嘅宇宙唯一本土派仲靜過眾志列陣嘅所謂左膠
選唔同又話移民收山由港豬死 毓民就話年紀大啫 鳩達就做離地中產周圍去旅行 仲要因為政治利益分裂
邊班人係跟住理念行 邊班人係跟住利益行 好清楚啦

認同,同我想法一樣

利申:前熱狗,選舉時改撐本民青

本民青又好港大幫雙達鍵戰又好,選前選後呢一年個立場係冇乜變,起碼到而家仍然以鬆散嘅聯盟形式存在。

青城派啲人彈出彈入左幾多次?熱狗有幾多人主動或被動退熱保平安?
一次選舉就露曬底

認真青年新政宣誓柒咗之後 成個allinhk聯盟加葆葆都冇割蓆 眾志都有幫糧油手入立法會
選唔同又話移民收山由港豬死 毓民就話年紀大啫 鳩達就做離地中產周圍去旅行 仲要因為政治利益分裂

認同,同我想法一樣

本民青又好港大幫雙達鍵戰又好,選前選後呢一年個立場係冇乜變,起碼到而家仍然以鬆散嘅聯盟形式存在。

青城派啲人彈出彈入左幾多次?熱狗有幾多人主動或被動退熱保平安?

熱狗都換左幾代了,,,,,唔知依家仲有幾多忠實教友
一次選舉就露曬底

認同,同我想法一樣

本民青而家死寂感嘅樣。本民青選前選後立場好大改變。

梁天琦密謀港獨證據;稱陳雲城邦論最有機會成功港獨!
https://www.youtube.com/watch?v=6FcEytDNG1I

政治主張有別熱普城
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160810/19730341
屌樓上咪撚on9啦
做一個節目3皮一個月算咩錢,咁都攞出來講?
myradio轉播,唔洗出器材唔洗出場地唔洗出人
收你3皮好撚合理,再講你覺得貴咪唔好要,傾撚好哂價錢run左咁撚耐而家反左面就話人地收你錢
喂大佬,商業決定雙方同意架嘛,比錢大撚哂咩
樓上個班真係痴撚線,一見到錢銀瓜葛就餓鬼搶屎,3皮野講撚到皇恩浩蕩咁,未見過大蛇柯尿

三皮野唔撚係錢?奉旨要畀你?
屌樓上咪撚on9啦
收你3皮好撚合理,再講你覺得貴咪唔好要,傾撚好哂價錢run左咁撚耐而家反左面就話人地收你錢
樓上個班真係痴撚線,一見到錢銀瓜葛就餓鬼搶屎,3皮野講撚到皇恩浩蕩咁,未見過大蛇柯尿

無話奉旨,但你情我願,商業交易,比左咁多年係覺得有問題應該一早出聲,唔係反左面先來講返轉頭
好簡單,你去餐廳食飯又貴又難食都好,你食完唔滿意下次咪唔好來。無理由食足幾年屎有一日反面屌柒你,之後話咁難食我都食足咁多年係有恩於你
屌樓上咪撚on9啦

無話奉旨,但你情我願,商業交易,比左咁多年係覺得有問題應該一早出聲,唔係反左面先來講返轉頭
好簡單,你去餐廳食飯又貴又難食都好,你食完唔滿意下次咪唔好來。無理由食足幾年屎有一日反面屌柒你,之後話咁難食我都食足咁多年係有恩於你

1. 屌佢地唔係屌錢, 係講佢地所謂清黨係搞埋人地既人, 同埋叫人唔課金

2. 原則上3皮野係轉播費唔係制作費, 唔通郁民唔俾錢佢地唔做咩

再講又唔係獨家播, 所謂轉播既利益根本3000都唔知有冇

撫心自問, 你估人地唔識計數

你名義上講咩都得, 實際上人地就係津貼佢地, 而佢地冇可能唔知
我既感覺係黃洋達夫婦同marco有恩怨,marco中間興風作浪,教主死攬marco,但黃洋達根本就唔想同教主反面。

純粹感覺

根本大家都係9估,又冇證據話班三國人、葉政淳係受黃洋達指揮、又冇證據話有人叫人唔好交月費、都唔知做乜鳩燒到去佢到

不過可能教主心知肚明啦

佢地係咪熱狗心知肚明啦,自欺欺人冇用架
我既感覺係黃洋達夫婦同marco有恩怨,marco中間興風作浪,教主死攬marco,但黃洋達根本就唔想同教主反面。

純粹感覺

根本大家都係9估,又冇證據話班三國人、葉政淳係受黃洋達指揮、又冇證據話有人叫人唔好交月費、都唔知做乜鳩燒到去佢到

不過可能教主心知肚明啦

佢地係咪熱狗心知肚明啦,自欺欺人冇用架

但又真係無證據話叫人唔好交月費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞