Myradio總監怒數黃洋達為錢而生,黃毓民Liked !

475 回覆
68 Like 7 Dislike
我既感覺係黃洋達夫婦同marco有恩怨,marco中間興風作浪,教主死攬marco,但黃洋達根本就唔想同教主反面。

純粹感覺

根本大家都係9估,又冇證據話班三國人、葉政淳係受黃洋達指揮、又冇證據話有人叫人唔好交月費、都唔知做乜鳩燒到去佢到

不過可能教主心知肚明啦

佢地係咪熱狗心知肚明啦,自欺欺人冇用架

但又真係無證據話叫人唔好交月費

自己黨KOL話唔捐,啲細既會點諗, 咁講目的係咩, 用上面巴打說法
心知肚明啦,自欺欺人冇用架
啲聲明真係搞笑,一直講人哋搞陳雲,無講陳雲點樣搞人先

陳雲搞人係天經地義,對方屌返佢轉頭就係反骨仔

呢翻說話係咪應該同經血時報講

原本cut錢好小事,但係經血時報咁寸要block人,人地反面天經地義,
碌撚攬救生員,鳩達同件葉狗friend交友自由既野無咩好嘈
但係你經血狗既然開到口講咩尊師重道忍口唔出聲、咩閪台狗主,如果唔係經血時報發癲咬人點會搞到今日兩邊反晒面,

所以 今次其實係邊個要搞國師呢
咩marco咩堂主果d只係比人搞上門先還口寸你兩句姐
反而呢大半年淨係見到青山派堆三國網絡遊魂主動去搞好多人先
網絡街童

哈哈,高登時事台果陣搞成點,大家有眼見
屌樓上咪撚on9啦
做一個節目3皮一個月算咩錢,咁都攞出來講?
myradio轉播,唔洗出器材唔洗出場地唔洗出人
收你3皮好撚合理,再講你覺得貴咪唔好要,傾撚好哂價錢run左咁撚耐而家反左面就話人地收你錢
喂大佬,商業決定雙方同意架嘛,比錢大撚哂咩
樓上個班真係痴撚線,一見到錢銀瓜葛就餓鬼搶屎,3皮野講撚到皇恩浩蕩咁,未見過大蛇柯尿

三皮野唔撚係錢?奉旨要畀你?

嘩,睇下 myradio 個 youtube channel 有幾多人 subscribe
熱狗又有幾多

我理得幾撚多人訂閱?你不如講下熱狗時報有冇資助返毓民轉頭先啦
屌樓上咪撚on9啦
做一個節目3皮一個月算咩錢,咁都攞出來講?
myradio轉播,唔洗出器材唔洗出場地唔洗出人
收你3皮好撚合理,再講你覺得貴咪唔好要,傾撚好哂價錢run左咁撚耐而家反左面就話人地收你錢
喂大佬,商業決定雙方同意架嘛,比錢大撚哂咩
樓上個班真係痴撚線,一見到錢銀瓜葛就餓鬼搶屎,3皮野講撚到皇恩浩蕩咁,未見過大蛇柯尿

三皮野唔撚係錢?奉旨要畀你?

無話奉旨,但你情我願,商業交易,比左咁多年係覺得有問題應該一早出聲,唔係反左面先來講返轉頭
好簡單,你去餐廳食飯又貴又難食都好,你食完唔滿意下次咪唔好來。無理由食足幾年屎有一日反面屌柒你,之後話咁難食我都食足咁多年係有恩於你

畀你係人情,唔畀你係道理,乜撚野都當係商業交易,一早話你班仆街熱狗係唯利小人咖啦
最睇唔過眼係班青山派搞盧斯達
人地選舉直頭幫你站埋台
選輸左就話要清算人因為人地選舉嗰陣冇屌本民青
人地選舉直頭幫你站埋台

青城派求其搵個藉口好等出師有名je
唔鬥走雙達呢班有論述能力又服到眾嘅人,啲遊魂野鬼有位企咩?只不過呢個過程之中,連原本寫得下野果班都俾仇恨沖昏頭腦搞到痴晒線之嘛。
人地選舉直頭幫你站埋台

青城派求其搵個藉口好等出師有名je
唔鬥走雙達呢班有論述能力又服到眾嘅人,啲遊魂野鬼有位企咩?只不過呢個過程之中,連原本寫得下野果班都俾仇恨沖昏頭腦搞到痴晒線之嘛。

維尼

三皮野唔撚係錢?淨係三皮咁多?咁多年來嘅精神支持呢?道義相助呢?呢啲全撚部唔係野?虧你班仆街熱狗講得出?我屌你老母有冚家剷啦。

淨係一樣, 選舉期人地大部分時間幫你班契弟拉票, 搞到自己奶埋野, 雖然功敗垂成, 但幫到盡, 成班仆街咁撚忘本

熱時咪一樣有幫佢拉票,個陣同一個陣營緊係互相幫助啦大佬,你咁講熱時都幫到盡啦

當時熱時嘅人都係撐毓民吖嘛,都未講當日好多熱狗係因撐毓民而撐熱狗
同一陣營互相幫助係合理,但毓民有冇對你熱狗唔住先?你熱狗今日反轉豬肚屌鳩毓民,又話熱時唔靠毓民都做得到,我屌你老母咩真係

佢覺得係熱狗帶旺myradio得到嘅利益多過毓民提攜熱狗嘅恩+月供3萬蚊。

3萬蚊對依家熱時緊係唔多,但啱啱開台就有3萬就另一種講法,開新台去到有30000收入中間要燒幾多錢,唔係咁多人捱得過
仲有人話myradio轉播係free ride, 比3萬係應該甚至係比得少,佢轉播有咩著數,又係課金收,又唔會多左聽眾,做老蕭隻狗要佢出30000都唔得,呢邊教主出錢出力幫蝗上自己起台,點知依家比狗咬

3萬點會唔多?夠畀好多主持仔食清啲啦

老實講,3萬對MR黎講一定係蝕,但對於一個早晨節目黎講真係唔算多,4條友坐的士返去都400一日啦,仲有計人工、燈油火蠟、買報紙等等既錢。

三皮野唔撚係錢?淨係三皮咁多?咁多年來嘅精神支持呢?道義相助呢?呢啲全撚部唔係野?虧你班仆街熱狗講得出?我屌你老母有冚家剷啦。

淨係一樣, 選舉期人地大部分時間幫你班契弟拉票, 搞到自己奶埋野, 雖然功敗垂成, 但幫到盡, 成班仆街咁撚忘本

熱時咪一樣有幫佢拉票,個陣同一個陣營緊係互相幫助啦大佬,你咁講熱時都幫到盡啦

當時熱時嘅人都係撐毓民吖嘛,都未講當日好多熱狗係因撐毓民而撐熱狗
同一陣營互相幫助係合理,但毓民有冇對你熱狗唔住先?你熱狗今日反轉豬肚屌鳩毓民,又話熱時唔靠毓民都做得到,我屌你老母咩真係

佢覺得係熱狗帶旺myradio得到嘅利益多過毓民提攜熱狗嘅恩+月供3萬蚊。

3萬蚊對依家熱時緊係唔多,但啱啱開台就有3萬就另一種講法,開新台去到有30000收入中間要燒幾多錢,唔係咁多人捱得過
仲有人話myradio轉播係free ride, 比3萬係應該甚至係比得少,佢轉播有咩著數,又係課金收,又唔會多左聽眾,做老蕭隻狗要佢出30000都唔得,呢邊教主出錢出力幫蝗上自己起台,點知依家比狗咬

老實講,3萬對MR黎講一定係蝕,但對於一個早晨節目黎講真係唔算多,4條友坐的士返去都400一日啦,仲有計人工、燈油火蠟、買報紙等等既錢。

點解要坐的士咁奢侈?無車去咩?

點解要坐的士咁奢侈?無車去咩?
你估8點做節目真係8點返到去呀?
6點就要返到去做準備啦。

問心, 啲人會因為熱時投郁民?

定因為郁民投雲伯佢地?

其他候選人有冇去郁民度幫佢拉票?

基本上個陣係 黃教主一條友 carry 五區

熱血D人咪又係教徒,教主唔搞組織先去熱血,你估蝗上真係咁多支持者咩,15萬有冇一半真心支持永續都成問題

條友一二年三萬六票,一六年再選得返三萬票,扣返人力分裂後唔再撐鳩達嘅人力擁躉,再加九東首投族嘅本土派選民,都係比一二年少六千幾票,更唔講因為撐毓民/唔想投陳澤滔而投畀鳩達嘅本土派選民,當區真正撐鳩達嘅有幾多個都唔知

唔想投陳澤滔而投畀黃洋達呢個真係第一次聽
調返轉我就聽過

我畀十個趣

當時聽到好多人 因為鳩達形象差 投比講獨滔同塊b

問心, 啲人會因為熱時投郁民?

定因為郁民投雲伯佢地?

其他候選人有冇去郁民度幫佢拉票?

基本上個陣係 黃教主一條友 carry 五區

熱血D人咪又係教徒,教主唔搞組織先去熱血,你估蝗上真係咁多支持者咩,15萬有冇一半真心支持永續都成問題

條友一二年三萬六票,一六年再選得返三萬票,扣返人力分裂後唔再撐鳩達嘅人力擁躉,再加九東首投族嘅本土派選民,都係比一二年少六千幾票,更唔講因為撐毓民/唔想投陳澤滔而投畀鳩達嘅本土派選民,當區真正撐鳩達嘅有幾多個都唔知

唔想投陳澤滔而投畀黃洋達呢個真係第一次聽
調返轉我就聽過

我畀十個趣

當時聽到好多人 因為鳩達形象差 投比講獨滔同塊b

咁鬼趣致?
形象差係咪因為佢突然轉軚永續基本法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞