連登巴膠怒屌港共播疫製亂暨大西北雙向分段好暨巴士站買罩食飯專區

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
成日係北角有112唔上懶叻等多7-8分鐘等架102
結果塞一輪景隆街我去到紅隧架112係前面開車走我先埋站
早知上架112大把位坐又唔洗係街等
all in無人搭廢線is ok
自從有雙層行53之後
每次遊53見到有部AAU嚟都會好失望
251A/B
下? 我覺得張玫瑰花櫈好好坐喎 坐距又夠闊 好好訓
有位坐就好坐
無位坐有玫瑰花有legroom有春用?
特別係厹間唔中鳩派舊直落公路線搞到迫到企車頭+留後
舊直行頹線又幾好坐
一定要全劏
否則狗巴一定會放幾架去頂閘線害人
將軍澳/東涌潛力都唔大
第一代歐五蛋已10年車齡
仲舒過橙蛋、紅強
再沙盤推演下最賤可以點
所有南區出港島線全部變兩味,留翻條42吊鹽水,華富置富薄扶林數碼港唔搞住,搞巴士免費轉地鐵
柴小區大規模縮減班次,用82m轉全日地鐵免費補償,合拼曬流水線舊版8號翻生
劏極都未完
73x除左舊直仲有各種威豬 綠蛋
下一站係 城門隧道轉車站 飛站
對黨鐵嚟講過海好搵過港島島內
所以肯定會搞過海巴士
同黨鐵埋身肉搏嘅紅隧線可能全滅
冇咗101 102 104 106 112 116 118 171係度篤眼篤鼻
跟住搞鳩307 680 681 962 969呢類貴價線
到時順手cut埋窮人月票
返22日計天水圍去中環由969 $998.8變黨鐵$1245.2(單程$28.3,當無優惠計)
屯門南去中環$880變黨鐵$1245.2(單程$28.3,當無優惠計)
到時黨仲唔發過豬頭?

當然前提係都要黨鐵食得晒先得
如果黨鐵開到好似印度佬企車頂都頂唔順嘅時候
到時只會有更多人會買車揸車齊齊塞死成個香港
低載車推去城隊做特車,坐滿即開有無得冧
無,望下73x一日收幾多車先

收到開12.8mmc都係飛哂站
厹寧願交牌唔會比你收過海線皮
叫區佬日日企喺廣福數車
免費轉黨鐵?諗下好啦
最多整個減三毫五毫優惠比你投入黨嘅懷抱好啦
唔坐嘅就唔好坐
有骨氣嘅自己爬山出入南區
之前先有人屌區佬企喺廣福數車
結果九巴抽晒水粉埔資源去救73X整靚盤數
輪到其他路線出事
唔肯屈服混吉淫威cut過海線?
留意返到時就唔係厹寧願交牌
而係混吉要收返你個牌

港共而家個邏輯好似係咁:
「依加唔係你制裁我唔比我入境
而係我放棄咗你個爛鬼美國簽證好耐」
唔知沙中線南北線全段開通運吉會點同厹鬥法呢
厹應該順水推舟,順手夾埋運吉斬85A,85B
過海線170 182變2味已經係共識
剩翻啲6字頭,9字頭會點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞