連登巴膠怒屌港共播疫製亂暨大西北雙向分段好暨巴士站買罩食飯專區

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
35A好似幾好
厹應該好想將33A變葵涌邨止步,大窩口道以西趕晒去238X/30X
兼且幾想將37葵涌班客趕去33A

但係個價差咁多佢永遠不會成功
一開始就行荔枝角道
安達臣碧雲道獨市梗係迫到佢地行去搭
可惜而家行緊長沙灣道
37死罪收得平
荔枝角道是不是太少選擇
唔係估客源 而且幫攞命路線用家諗個替代方法(只限53長途客)
如果部車行長沙灣道,荔枝角道同元州街/青山道班客會行出長沙灣道坐
但倒轉部車行荔枝角道或元州街青山道係做唔到引人行去坐呢個效果
自己揸車都算係一個合理嘅替代方法?
講真 既然要渣車既 有冇變動都一樣.....

拉上屯轉的234B<>61M/67M/68A 除左田廈屏廈之外 已經夠等同53啦啩.....

嗱 屏欣同洪福冇荃灣車 將53改63M屏欣開經洪福同田廈 上屯公出荃灣亦得咁就唔使呻又咩全程100分鐘71個站.....
你估真係個個住得嗰頭都有車揸咩
屏欣有69M/69P
洪福有68A
三條路線都去到荃灣
你到底係咪係到搞緊笑?

仲有你到底有無爬文?
冇人講過53係田廈路嘅角色係去荃灣喎
住得圍村 買唔起新車咪二手
或者有新大型樓盤/屋邨 有車冇位泊 唔想煩泊車問題咪有大客源
一家幾口個d一人一部車?
定係香港地富貴到工人姐姐岀入、學生返學、主婦買餸都可以揸得起車?
你真心覺得堆比一堆村屋、櫃場、貨倉圍住田廈路仲有位可以泊咁多車?
作為屋邨仔實會覺得圍村仔一家必定一部車😅
從來不假膠 只會過於真心
見冇人提起以為個置頂廢咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞