連登巴膠怒屌港共播疫製亂暨大西北雙向分段好暨巴士站買罩食飯專區

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
三毛名單
1 R730
2 光復九巴時代健榮
3 秋本_五十鈴

唔好靜靜雞del個名

回覆、爭論
Block7、無視

萬能Key:
1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士
(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!
你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取
3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務
4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口
5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗
6._(持份者1)__ (仲有呢度某些人)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。
唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
7.呢度部分人只係識盲(反?)__(路線)__ ,盲反__(地點)__巴士線,非理性討論,毫無建樹,一 D 出色都無
唔高興,意見不合就只係發惡話飛走__(地點)__,毫無建設性
8.總之任何反對改善__(地點)__巴士服務的人,就要被聲討
9.其他人要求改善其他地區服務就得,我地提出改善__(地點)__巴士服務就講乜都唔合心意,根本就係盲反
10._(某屋邨/屋苑)_點解可以做到大帝,獨攬_(全/各)_區所有_(路線類型)_線?

三毛名單
1 R730
2 光復九巴時代健榮
3 秋本_五十鈴

唔好靜靜雞del個名

回覆、爭論
Block7、無視
劉明一身蟻
留名
lm
留名
九巴放座椅讓市民用膳 運輸署:同意但應獲政府批准
2020-08-03 HKT 23:20
運輸署表示,上星期四去信九巴,同意及感謝九巴劃出位置擺放座椅給市民使用。(港台圖片)
運輸署表示,上星期四去信九巴,同意及感謝九巴劃出位置擺放座椅給市民使用。(港台圖片)
運輸署表示,就九巴早前在政府禁止食肆全日堂食期間,在3個有蓋巴士總站,擺放座椅給市民使用,署方指出,有關巴士總站屬政府土地,公共交通營辦商如欲使用部分地方作其他用途,應得到有關政府部門批准。

運輸署表示,上星期四去信九巴,同意及感謝九巴劃出位置擺放座椅給市民使用。

荒謬
死都要攞返個尾彩
Lm
九巴放座椅讓市民用膳 運輸署:同意但應獲政府批准
2020-08-03 HKT 23:20
運輸署表示,就九巴早前在政府禁止食肆全日堂食期間,在3個有蓋巴士總站,擺放座椅給市民使用,署方指出,有關巴士總站屬政府土地,公共交通營辦商如欲使用部分地方作其他用途,應得到有關政府部門批准。

運輸署表示,上星期四去信九巴,同意及感謝九巴劃出位置擺放座椅給市民使用。

荒謬

見紅字粗體
厹又收返埋285啲資料
留名
厹做乜所有新車都唔再裝wifi
試過搭B8推住架紅頂上慈雲山
同意及感謝 但點解又要鬧人
朝令夕改係九巴嘅作風
B8L行農場道沒有啪啪啪,不慣
B9都冇啪啪啪啪啪啪啪
但馬拉砌慘蛋會有風聲
A95無撚敵
Ssp排檔買年卡圍返1.83/GB好貴咩?
有機會係區佬投訴 不得不做野
厹用CSL.不用自己友SMT,奇怪
鹹魚計project都唔知係咪已經胎死腹中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞