連登巴膠怒屌港共播疫製亂暨大西北雙向分段好暨巴士站買罩食飯專區

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
扮黃推手足送頭 仲衰過藍到發黑果啲....
九巴智障
大部分美輝街嘅客咪即刻積輝街嘅客
當初抽走方便4美,而家又加翻橋底
中環搞乜咁早整咁大條龍
有部厹101壞車堵路
屌你老母啦,自己撳入去慢慢搵返我講過乜
我一路都叫人咪撚送頭嫁屌你老母
因為2020年嘅政治狀況已經唔撚喺再識合喺條街度鳩下鳩下等俾狗撚
屈人都有個譜啦仆街
定係唔撚識睇字呀

咁又係嘅呢個post個個都知你條契弟冇腦
因為81九龍方向唔算太爆,所以往死裡兜
不如直如四美,點好過自轉
天文大潮
沃門旅遊塔車場會唔會又鹹水浸巴士
66. 李世鴻先生 表 示,巴 士 8 1 號 線 因 改 道 而 取 消 在 大 圍 新村的巴士站,附近居民大受影響。就運輸署表示會重置該站 , 他 詢問進度如何。

68. 黃浩鋒先生 的 意 見 綜合如下:
(a) 運輸署曾在二零一九年二月 , 就 8 1 號 線 往 佐 敦方向繞經積輝街和美輝街 發 出 諮 詢 文 件 , 他詢問進 度 如 何 ;以及
(b) 他表示 有美田邨居民反映 8 1 號 線 往 禾 輋 方 向 需在 美林邨美 桃 樓 站 下車太 遠 , 詢 問可否在美輝街或美林邨其他位置設站 。

70. 黃學禮先生 的 意 見 綜合如下:
(a) 現 時 8 1 號 線 往 佐 敦 方 向 在 美 輝 街 設 站 , 惟 美 田邨居民在回程往禾輋方向時需在美林邨下車,他詢問可否在美輝街設站

74. 曾慶群 女 士 的 回 應 綜合如下:
(a) 署方曾在去年就 8 1 號 線 往 佐 敦 方 向 在 大 圍 新 村設 站 , 進行地區 諮 詢 , 時 任 禾 輋 和 瀝 源 選 區 的 議員 反 對 建 議 。 署 方 明 白 乘 客 對 增 設 該 站 需 求 殷切,會就此再諮詢 有關選區 新任議員 的 意見;
(b) 署 方 備 悉 8 1 號 線 往 禾 輋 方 向 在 美 輝 街 設 站 的 建議 , 由 於 有 關 建 議 會 影響行車時間和路線 , 署 方會與巴士公司商討其可行性;
既然係咁,不如取消美林邨站,兜入積德里站算啦
反正都兜,起碼吸引到多啲大圍道嘅居民搭
一朝天子一朝臣
而家出九龍好兜
番沙田就好快
平日非繁都坐滿單邊
黃昏班次可以坐滿
當然81有無錢賺又係第二個問題
請問R730(狗隻#137604)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2111627
都唔止厹,城新都係

只係佢如意算盤係趕81班客坐280X轉287X,現實係趕走左果班客會落哂0066姐
加開81X,火炭開跟81走線,skip 大圍
火炭梗係推人上280X

81X最緊要收多一兩蚊
尾站係彌敦道求其搵個站清客就算
叫得X 梗係要推上青沙
學6X有限度停站便可以了
272P未推上青沙之前係馬騮山都係冇停站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞