召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
和你pay 我update完都仲用到
佢好似澄清過update去改返啲bug姐
講失望姐
係咪就連講失望都唔比
就有金身做得唔好都唔comment得

利申,冇質疑過佢黃
就係因為咁令我對佢嘅印象好差
嗰陣唔知佢係邊個 但係見到佢講嘢好造作咁 睇到好唔舒服
自此對佢勁反感
無follow呢個女仔
聽絲打形容佢係深黃
而且捐過咁多錢俾手足
係抵鬧但係未至於要大力屌

對做實事深黃會會寬鬆dd
唔好有下次就得
原來有富二代男朋友?唔怪得有接近20萬嘅手額
啲大集團收購太多brand brand
唔留意 或 唔係做個行真係唔知
特別唔係一線brand個啲
影張靚相po ig就可以坐係屋企等收錢收禮物
香港啲kol化妝技術又唔係叻
日日不事生産對香港完全冇貢獻
最叻呃followers錢
成班傻閪fans當佢地神咁拜
講咩好用就去買咩
on9到震
Sugar daddy 咋?
其實係岀名嗰d就一定唔會入,有時唔岀名嗰啲真係會唔小心入咗去
因為佢哋好多時收購咗都未必會岀新聞要自己search 有時d日韓品牌真係會中伏
佢對眼望緊邊 睇到好辛苦
又呃skin
Btw manson係咪冇嘢撈到連beauty方面都做埋
https://www.instagram.com/p/CDkhplipMIg/?igshid=1dfyyw6u5zyy4
佢有分哂18區既post 不過有啲複雜
佢係唔係兩隻眼都望緊唔同方向?
講真,買既都係弱智,睇完痴線西再買簡直連同情都廢事
由佢俾人呃錢,唔抵可憐
肯畀20萬買扼都唔拎黎醫射哩眼
祝呢班騙子個個中武漢肺炎呀
之後生生世世做中國人
成日話最錫啲Fans
最錫人地銀包啲錢咋
某程度上同柒蛾一鳩樣
一個奶共奶到咩大話都講得出
呢啲所謂kol奶金主奶到講大話講到自己都唔知自己講咩
一時話Brand a好用到升天
一時就話Brand b好好用
Yepi前排唔係話innisfree 好好用咩
依家又話支蝗精華好用
台灣D YOUTUBER 都係收錢講大話
買SKINCARE都係做多D功課,睇下成份同廠
再不停俾錢試到啱既PRODUCT
佢地最中意就有咩廣告就話自己用開呢款
有另一個廣告就話自己一路用開果款
究竟係用開咩呢
其實斜視係冇得醫㗎 做手術都係睇落去冇咁誇張/如果有啲人唔係好誇張做完一兩次手術其實都應該可以好得7788 但係唔代表100%完全冇咗利申一直都有睇開醫生做開手術
fb成日有啲大陸抖音片彈出嚟
好撚似入面一條叫厚本嘅八婆
明明事實就係貴嘅咪開黎用
平嘅賣完廣告就扔埋一邊
一係就攞上網買
屎盤、蝦乾,簡唔落手,雙冠軍
佢而家真係越黎越差,可能簽左雪姨
balu新片
https://www.youtube.com/watch?v=ZZ3zX97E7eQ

痴線佢真係好癲
似係簽左雪姨宜家成個style越嚟越似佢 勁黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞