召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
所以之前yepi啲語氣都幾似蛙妹

我見Ones vintage俾人Block左個acct
唔知係唔係俾heyman D fans 攻擊
其實都幾慘
唔怪得之今日好似冇見佢update咁
題外,呢間嘢好似都愈賣愈貴咁,但係我諗應該唔關heyman事掛,如果啲fans咁耐仲記得咪好得人驚
蛙妹人仔細細成個八婆咁

成日痴住yepi又唔洗返學打工唔識對外接觸
佢無才能要做youtuber唔緊要,
見識下社會待人接物做返好

兩姊妹可能本質唔壞
但係名利令佢地內心過份強大變到黑人憎
記得yepi話蛙妹唱歌唔係好難聽姐
連屎盤都幫 話我地會搞到屎盤自殺
話會變第二個木村花
依啲咁嘅偽善撚 嘔心
個咀好似
嘉樂仔啱啱開舖佢已經上黎話嘉樂仔食水深
仲要隔幾日就上黎講一次
某程度上我覺得佢係抵死
唔計有疑似店主上嚟踩家樂仔抬高自己
之前有絲打發現呢間嘢rank b袋扮rank ab賣
咁樣欺騙消費者 衰啲講句 唔值得可憐
有時諗起佢地有個咁嘅老母
都唔忍心再笑佢地樣衰
崠七細個好似無咁醜
依家睇事主個story 好多人pm話jim 性騷擾啲妹妹
佢語癌?過左一個「中」 就收「度」睇到我

唔係想blame the victim 但香港嘅性教育係只真係太貧乏,搞到啲妹妹仔咁on9比人言語性騷擾性暗示咁多次都唔知仲keep住搵個人渣髮型師整頭?
記得之前有個ig 爆左呢間野係偷日本既vintage鋪d圖當係自己影

呢間野之前比嘉樂仔間野公審都有d 抵死
又偷圖 又明明係rank b 扮rank ab賣
佢咁做生意都仲有人幫襯算佢執到啦
其實呢D IGSHOP都無邊間值得買
食水深,質素仲要UNKNOWN
真係睇到眼都突埋
條撚屌好靚仔咩?點解要比錢佢賺 仲要比埋佢食??
又有期間限定好友
岩岩睇佢有個白色Chanel 袋 明明都有少少污漬
咁都話rank a 其實佢知唔知rank a 既袋到底點先算rank a
賣廣告用心啲好冇
你而家咪blame the victim law...唉
公開diu7個髮型師就係最佳性教育,俾啲妹妹知道唔使再啞忍
個頭禿到咁
唔講以為佢先係生完仔個個
唔做傳銷點cover佢酒席既訂金
同barking dog一樣,靠痴家姐/啊哥
我都唔明班viewer心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞