召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
佢要賣廣告就梗係咩都話有效啦
同埋佢層粉厚到批蕩咁 再開到個美肌大一大
係人皮膚都靚啦
咁絲打可唔可以講下除左factiv有咩係好用?? 我買過佢地EAA20,HA3果支,仲有S100又唔覺特別好用 利申乾肌
完全冇諗過竟然會有人睇痴線西同時會買依啲野,仲要上黎share
有冇試過the ordinary 我覺得都ok
on9
買啲垃圾搽係面
雪姨見人講人話 見鬼講鬼話
唔係第一日嘅事啦
仲要ARTZ SKIN係假瑞士牌子
已經講左唔知幾多個post
一有KOL賣廣告就會被痴線西post上黎啦
真係唔知 下次唔會再買
我都想問
仲要叫得出雪嬸都會睇完story走去買
理解唔到 有追痴線西應該唔會咁無知喎
絲打你想要咩效果先?
要保濕不外乎
透明質酸 B5 甘油 蘆薈 Squalene 依啲成份
一枝serum一定做唔哂
要加lotion/cream/精華油

真心希望絲打們 要用skincare 就要小心選擇
仲係會有人咁樣戴口罩
無腦就唔好學人大肚啦
仲要話遮雙下爬神器
有咩事累死個b
絲打你可以去呢個post問
不規則分享 | 化妝品 + 護膚 40
https://lih.kg/2129530
打低你想解決的問題就得 我都成日追睇呢個post
信d絲打真·真人實測冇收錢好過聽d爛鬼人講野啦

睇咁多痴線西要知道呢支假瑞士野係瑞士冇人識,淘寶88蚊就有
你買一支等如幫緊呢班面目可憎的beggar供樓
記住我地要恥與為伍 唔好用佢地sell的任何野!
佢地講到幾真心背後都係有利益關係

傻咗一次唔好再傻喇
on撚9 此地無銀咁邊撚個職業會自我介紹寫嚴禁黃腔 無腦真係無腦
天真嬌
人講有用你就信
你係咪果啲電話打黎話你老豆出左事急住要錢你就拿拿林過數俾佢果啲人

條友真係好痴線
個ig ac follow既90%都係00後妹妹仔
幫人整頭又靜招呼25歲樓下既女客人
佢老婆真係好慘
之前見佢啲睇樓片 真係白到發光咁
但之後佢幫Charlotte Tilbury拍果條妝片現哂型
面色勁暗啞
仲要係幫人剪頭髮都會講咸濕野 果然salon 係mk聚集點
多幾個呢啲敗類 真係做臭全行個名呀
佢真係成個西女人樣,仲要甩晒妝
其實老唔係問題,問題係點解要扮後生 作嘔
唔知佢真人皮膚係咪好,但大把人甚至明星都係表面介紹某個brand,私底下自己用靚野啦 分分鐘賺你地錢去買sk2, la mer
呢啲藍絲唔抵可憐 快啲中招 可能到時入院都要自拍
我好想知你點睇到有效
樓上仲有絲打問點解丁丁一個月都無一條片 拍親都係廣告
但都發過豬頭 又租海之戀又租studio
依家知點解啦

都唔知幾多人左手碌痴線西 右手就買啲kol介紹嘅product
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞