召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
當初佢嘅舉動係多人讚嘅
後尾玩tiktok仆親好多人喺度有話佢㗎

個人覺得無論邊個賣抖音廣告都唔接受
當然都唔代表我講嘅就一定啱曬
始終個個人接受程度唔一樣
某方面有唔同聲音好平常
崠個女好似bob叔影相嘅手勢
佢老母真係好似男人
鄧家彪
經典重溫:

韓國youtuber LEEGONG

咖喱張

比人發現咗即刻係 youtube delete咗 iPad畫畫條片

做joker唔洗化妝喎佢
Barking dog都知自己皮膚差
留言度問觀眾點解決暗瘡問題 有幾百個留言

有人叫佢去問蛙姐 話佢皮膚好返晒 皮膚靚靚
但barking dog like都唔like個comment
但其他like晒

同埋肥蛙依家都叫皮膚好???
啲妹妹仔係唔係盲
睇到尷尬癌
d妹豬仲讚到佢地兩姊妹上天
Barking dog都有眼睇嘅

叫我問
冇撚野呀
崠七好似鬼片入面啲細路鬼𨂽喺街邊食祭品嗰啲
咖喱張點解唔連出幾個Story解釋下呀
收藍店錢 推介黃先識玩
如果會佢地會食返黃店之類
咁樣先有外來錢
來來去去都係個舊錢點做大黃圈
其實大家做咩要企喺紅底公司角度諗幫人諗埋唔知仲搵唔搵佢賣廣告 驚人公司有損失咁
我唔鍾意蛙妹 但政治立場嚟講佢先係自己人喎
有自己人肯攞自己職業道德作賭注 其實唔係值得欣賞做咩反而要比人屌 講緊人地公司追究起上嚟有咩損失都係佢一個人承擔
但你班”同路人”就繼續話佢冇職業道德 冇操守冇合約精神

樓上仲有絲打話如果蛙妹咁有心做咩要收中資錢賣廣告 有心唔可以當飯食掛
佢係買followers嘅始祖
喺ig興起時已經有買
當時嘅人係見到邊個多followers就follow

藍絲merryso都係買
睇依兩個人既都係啲小朋友嚟
小朋友學哂佢地咁做人係咪都冇所謂呀
操守?冇所謂喇 我學蛙妹咖喱張姐 佢都咁多人撐

係咪想啲小朋友變成咁呀
根本依個心態就係錯

終於箍啦咩?記得之前有條片蛙姐話佢死都唔肯 好似有屋企人做牙醫都唔肯
事實係影響緊觀眾消費模式 由其小朋友

藍紅商家錢落黃手 對kol固之然係好事啦
我認同佢地係黃唔會攞人工去藍店消費
但的而且確騰訊 淘寶 tiktok呢類係好反感嘅紅商
佢地選擇賣都有份勇氣嘅

淺黃甚至未有政治立場嘅小朋友無做藍黃認證嘅觀眾睇佢地廣告就課金支持咗, 呢份大過kol人工嘅錢落返去藍圈度, 覺得呢方面要諗下囉始終呢個話題無絕對嘅對錯嘅尊重有唔同見解
同叫佢跟蝗虰學有咩分別
打乞嗤識暗住個口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞