召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike

https://www.unicorngenesis.org/
係咪又係pp個d傳銷
睇你地形容已經唔敢睇

係咪我見識少 請問蝗虰 咩叫很有範?
小紅書網紅
好似假袋joann有sell佢食pp
佢又走去食另一種都唔幫襯Joann
Btw 呢個日本野都冇吹咁大啦
Sc又話食完皮膚靚又去眼圈又唔m痛 之後pp仲誇張 食完可以改善情況又減到肥 cls 不如話仙丹啦
我以為得妹豬先會買,原來連嗰啲reviewer都會買 又唔覺得佢出名到收sponsor
大家講話唔明點解娃妹佢咩技能都冇,都可以有咁多人訂閱。
雖然我都唔明,佢明明出片少到咁,咁都會有10萬訂閱。
但係我覺得做youtuber 要嘅技能,就係識拍片剪片,仲要有個勇氣去拋個樣出黎,唔係個個都可以咁自然對住個cam講野,其實好多多訂閱果d youtuber 都冇咩技能。
間野啱啱開個陣好多所謂ig ge reviewer仆晒上去買
間野啱啱開個陣好多所謂ig ge reviewer仆晒上去買
咁撚蠢
可能想r fd做
其實呢條女點生存?
IG得38K followers
做左咁多年 youtube 10萬都冇
咁樣已經可以靠廣告生存
下仲以為過左10萬
d零零后仲成功過佢
後*
其實佢幾歲?有三張野未?

呢個抄襲娜同完hagone, 崠扮friend
宜家到屎盤

btw, 佢之前同hagone "咁friend",
生完都唔見佢去探佢
屎盤又又又又又有bae
真係幾似
蝦毛個樣真係說不出的怪
仲有大家姐 二家姐都唔好用
就會話同媽咪一齊用 媽咪好鍾意
禿頭咁款
靠痴家姐姐
無左娃姐 佢甚麼都不是

拍片剪片,基本上已經係年輕一代必學技能就算做普通工都要識

不過最重要既都唔係呢樣,而係如果佢之後撈唔掂想打工,佢份CV可以點寫空白左咁多年,同人地講自己做youtuber?
蛙妹之前都好似冇咁自視過高
而家唔知係咪大過左 勁睇得起自己
恃住有少少view數就以為自己好紅
識化少少妝同留返長頭髮就覺得自己好靚女咁
睇佢條q&a覺得佢好寸 越嚟越麻麻地佢
初初ig興起reviewers個個都好真心咁
又話冇利益
點知後期又收試用又有code叫人買野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞