召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
我覺得排牙醜啲
真係唔明點解啲ytber一聽到觀眾話好鍾意邊個邊個上鏡
跟住嗰個本身唔係ytber既frd就會開始做全職ytber
有時有啲野真係物極必反
話鍾意你上鏡姐 唔洗連份工都quit埋做全職ytber掛
重點係佢啲片都唔好睇,仲要無定位無咗佢家姐既話佢真係唔知憑乜去吸引人地睇
突然諗起啲人話yepi咁寸可能唔係蛙姐而係蛙妹
佢連個名都係靠佢家姐隻抄蛙
係囉 工廠區ol 質素
算不上靚,但都唔醜呀正常OL樣,但蝦毛個樣真係一言難盡
諗起我老公見到佢張相,唔識佢但彈咗句個樣好嘔心
如果佢冇屋企經濟負擔都話有本錢去做全職youtuber但如果冇嘅,真係去讀書或者學一門手藝好過,中六畢業係私人市場真係一啲競爭力都冇同佢作為全職youtuber出片頻率好似太少,人地有心做嘅真係all in去做,一日用好多時間剪片拍片如果有mon post嘅就認真聽下人意見唔好將所有人嘅意見都當係hater嘅惡意批評
驚啲妹妹仔都跟佢咁做以為是但拍條片上網就揾到食

佢真係好唔虛心受教做得呢行就預咗有人會批評,但係唔代表所有批評都係唔好既,有時人哋俾意見你,你就接受啦,你始終都要靠view數揾食,唔好得失咁多觀眾會好啲囉
五官入面衰2樣嘢已經算大鑊㗎喇
感覺上佢係人生閱歷唔多,佢又冇返過長工個啲,所以唔識講嘢冇公關技巧
我真心好想知其實佢對前路有咩諗法
本身已經唔係靚女個人又冇賣點又唔特別上進
(唯一嘅賣點應該係蛙姐個妹)
唔係想睇死佢,但做依行唔增值自己好快收皮

如果蛙妹你有mon po就認真反思下
既然係當全職做就唔該做好啲
你家姐都會老,你唔會永遠達佢個朵出黎幫你r job
你比新晉ytb黎講已經有優勢,識嘅人多過佢地,經驗多過佢地
你有心做根本唔會好似依加咁
大個女啦學識面對現實啦
其實家教問題啦
禮貌依樣野做左成十幾年人都仲唔識咩
不過barking dog屋企有錢

妹妹仔嘅女神
有賓穎嘅影子
佢有家姐係到已經比起新晉youtubers好好多,人地真係挨好耐先得可能因為紅得太易同快,又有人搵佢拍廣告,再加上受佢家姐影響下令佢想做全職youtubers同放棄讀書
好好諗下自己條路點行
無聊睇返以前啲post,原來yepi有幫過蝦乾講好說話
又鞭屍
無聊咁啱睇返佢追post都真係幾貼
頂我仲見到yepi贊蛙妹童顏好搞笑

有人想睇我再cap圖啦,驚我Binc會阻住大家討論
建議大家無聊真係可以睇返舊postyepi講過好多幾搞笑既野
話cg 有時態度唔係幾好,又話‘唔通sunny真係潮流教主咩’

如果阻到大家追post真係唔好意思但睇返舊post真係好多花生想分享
佢真係成日狙擊sunny同creamy
個吉列的海(疑似佢分身)又係
開埋post狙擊sunny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞