召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係掛

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q:Liz係咪黃
唔係,佢係世界女,見人講人話,好識do

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
冇人知

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Qundefineding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙
有咩KOL專呃follower錢?

Yaki Wong (滾水淥con 傳銷垃圾減肥餅)
Spoon Chan (二手野嚴重mark up再呃人使用次數同原價)
Ding_2 (爛面KOL賣skincare 賣垃圾酵素氹妹豬買)
Pumpkinjenn (旗下WULT抄襲品牌Glossier Sunniesface)
SnowE +Oyan (賣爛鬼空氣清新機誤導人可以殺武肺病毒)
Alicehaha (老翻餐具Mark Up10倍 )
AvaW jjjoann (傳銷呃錢野sell垃圾酵素減肥)
Sue chang 崠 (賣大陸淘寶母女裝扮自己設計!mark高10倍價格賣粉絲)
Yankidin (賣傳銷有害豐胸藥)
講起虰虰 未彈起果時拍在好多無出樣果d 手工片同d 5p 妝
咁岩佢同果時果d 朋友 睇唔順眼其中一個女仔 話個女仔抄佢 但人地好似澄清在唔係
之後就網絡欺凌恰9佢 真係做人做到咁真係好仆街
真係唔知憑咩紅
btw 比佢恰果條女好似重拍緊youtube

https://youtu.be/7aKFmMxboeg

講緊重係拍緊呢d 垃圾果陣
btw發夢知道

明思story到cap出嚟,條友係咪有抑鬱?人地湊女好開心都屌
同埋 去staycation靚酒店影多啲相有咩問題?咁又有得屌
lm
有人冇得去咪仇富仇mingsze囉
利申mingsze打手
佢個朋友湊到好灰就要個個都同佢一樣

嘩!罷買一番柞
搵埋d 咁既人買廣告
好嬲囉,屋企仲有成箱,原本好中意飲,見到佢sponsor啲咁既人,以後唔飲
搵個偽abc賣日本啤 見到個閪樣都唔想飲
笑左 咁樣教到女唔腳踏實地係咩概念
要做到隻積咁先叫叻?
上一代大把都家庭主婦啦
仲要嬲到屌晒鬼 真係可憐
肯定係收工做到隻積咁跟住見到mingsze出片
唔抵得人啦
你有錢都可以辭工全職湊女架喎
買咗就飲埋佢唔好嘥
之後就唔買嚟飲
條友似唔抵得
同埋家庭主婦都係工啊
真係痴撚線
不過其實望落輕鬆姐
拍過片就知其實都唔係咁容易
仲有剪同上字幕又要加effect
我地睇得開心,但人地背後用咗幾多時間剪我地點知
加上全職湊女都未必輕鬆啦
睇下beth就知
佢做呀媽既標準係黃面婆
成日鬧個女先叫腳踏實地?
咁得閒去屌下崠 lucy老母 jade lam喇
條友打打埋啲嘢好適合去鬧崠 jade lam
十成十係啦屌
因為我湊女好辛苦好唔開心 所以你湊女湊到你咁開心咁嘆就係你嘅錯你唔盡責你唔係個好媽媽!
影到啲啤酒好似茶咁
明思算係咁啦,家務全部自己做,陪小朋友都係父母嘅職責,佢湊仔湊到好忙好灰點解唔逆向思考下反而走去怪人,同啲支那人比人禁game走去怪人累佢被禁一樣9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞