召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
岩岩見到成2000幾蚊...

買佢我不如買TO buffet
望落唔舒服 不安
成班港女疫情期間仲要gathering 打卡
教壞人
啲人仲叫barking dog問佢點醫塊面
你話笑死唔笑死
好似啲on9藍絲咁喎真係
叫香港政府放多啲大陸醫生黎醫人
屌 真係癡撚柒左線
生日群組
整合完推佢出公海?性騷擾喎
專搞𡃁妹正仆街
一個女仔去剪頭髮
喺人哋地盤畀人性騷擾你反抗唔成畀個賤人屈返你轉頭咪仲死
唔識反應好正常
諗下點推出去等多啲人知好過啦
我由以前睇yepi 同阿妹d 旅遊vlog已經勁唔鐘意佢阿妹個臭串格 所以有佢阿妹d片我好多都skip
D談吐真係好冇家教 成日串串貢以為自己好幽默
佢表示 我呢啲叫做真性情呢
唔鐘意咪唔好睇囉 我唔會因為你地既言論而改變既
重filter 都遮唔到佢嘴角啲鬚根
乜做全職ytb都咁得閒上連登
就係做全職ytb先得閒
佢仲要唔出片大把時間mon post,之前仲鬧啲絲打話: 用下腦得唔得,串到佢啊
似蔡一智多d
G持
我睇事主d story,有人爆佢完來已經結左婚,仲係咁性騷擾d𡃁妹,又問搞過野未又問試過diy未,仲有人話佢同過𡃁妹客搞過佢d客好多都係10幾歲未成年,d妹豬真係可能俾佢呃到
要等多啲人出嚟講先得
我哋一味鳩推冇證據做唔到啲乜
暗地裡等緊youtube收皮既一日,唔知佢地成班YouTuber到時點算
佢唔係唔識反應咁簡單,佢之後仲去幫襯多幾次
不過上文都有講,佢果時14、5歲仲細唔知咩係性騷擾
出公海開po要小心
啲標題同內容要諗下先
唔係好易比連登仔屌翻轉頭
跟住就帶歪曬成個po既風向
你知連登仔最中意blame the victim
逢親性騷擾強姦都係屌女人先
仲要宜家冇證冇據
連登仔一定幫條仆街先
佢仲鐘意唱歌添
做全職youtuber又少出片 咁都有十萬訂閱
題材又單一
真係笑都笑死
同平時啲相差咁遠嘅
所以其實係啲妹妹唔清楚性騷擾同講笑嘅定義同界線(講到尾都係性教育制度問題),條仆街係慣犯,根本就係hou實依一點去抽啲妹妹仔水
分分鐘已經食左好多妹豬,只不過啲妹豬唔敢上水講依件事,支持推出公海,起碼draw到大眾attention整死條咸蟲先,其實小妹妹見到又可以知道,整整下頭開黃腔,咸豬手摸頸又whatsapp性暗示係一件NOT OKAY亦唔好笑嘅事
人地話有幾千熟客點會驚我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞