召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
呢個人既衰野真係要俾多人知
佢講大話老作ranking 有心呃客
唔抵可憐 更莫講佢上黎吹奏自己踩同行
條video影到佢好樣衰
照妖鏡
嘴角黑到
想解釋返真係唔係blame受害人 我就係講緊其實係咪香港性教育都有問題,獨立咁睇真係覺得好on9,
絕對無「事主咁on9 先會/抵佢 比人性騷擾」嘅意思
同埋我嘅立場係 就算事主幾on9都justify唔到個髮型師嘅無恥行為
有少少老態
雪嬸同技安係咪散左?見佢好耐冇post
佢條條片個片頭都「我雲英未嫁」
勁煩得喇全世界都知佢未嫁喇!
想講我追痴線西 由對肥蛙無感
變到宜家變到勁反感佢兩姊妹
上面有好多絲打都真心叫蛙妹讀返書/諗下將來
痴線西你哋會唔會太好人呀
我反而好仆街 好想睇佢哋仆街 唔想幫人教女.....
好想睇你仆街啊yepi
似Artz skin
The ordinary好似冇派過俾香港嘅KOL?
唔係結左婚架咩?
好憎蛙妹 yepi都叫做畫下畫所以出名 蛙妹真係乜都唔係仲串串貢
點解佢個樣又唔同左
144p咁嘅畫質枝嘢有冇用都睇唔出啦
呢個年代啲片啲畫質仲好似w810i咁
早幾日又有一單
好似唔慶過唔到日子咁
我記得蛙妹之前live講過話讀hkdi插畫hd,之後好似話覺得個課程唔好所以唔讀

我無讀過,所以我就唔judge佢個課程好唔好
但我覺得佢quit咗之後可以再睇吓邊間學校嘅設計/插畫課程啱佢讀,而唔係齋靠youtube賺錢

見佢應該都鍾意畫畫咁,不如讀翻d設計學校進修吓啦
個樽睇落就唔似the ordinary個樽,可能睇下佢會唔會再拍多啲相先知

同埋可能我唔係好熟護膚品,原來b3同b5可以夾埋做一個product
Artz skin嚟㗎
不能同意更多
個filter勁到支嘢唔同咗色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞