召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
救命啊 佢真係好樣衰
又黑 啲牙又核突 著啲衫又carry唔起
點解可以派到帽

成日覺得佢條眉好似Frida Kahlo
一開始接觸蛙姐同蛙妹啲片都係日常同旅行vlog ,嗰時都覺得幾好睇,特別係佢同希哥去大阪嗰幾條片同改造蛙妹房間啲條片但而家蛙姐好多片都係廣告,而蛙妹啲片又無乜內容,真心開始覺得佢哋啲片麻麻本身sell開愛情,姊妹情。蛙妹最近出咗條片帶住拳套出街嘅challenge 片真係麻麻。雖然個challenge 都幾新潮,但內容無乜戲劇性而且拍得challenge 片都係想帶起個潮流,不過我諗應該無乜人都跟囉
冇現貨既鋪頭其實無本生利咁濟
有客要先訂,寄失風險/貨不對辦又唔負責,要個客自己承擔返
想問Agnes yue點派帽法,搵咗好耐都搵唔到
追唔殺咁多痴線西,有無好心人可以講嚟聽下
見人講過好多次啦
好似話咩上年聖誕節佢同佢個longd男朋友講係屋企
之後比男友發現佢sc location係街
之後仲比人見到佢係街拖住個莊員
好似就係咁
見到個髮型師個樣咁柒 仲要講埋d咸濕野
第一次當佢講笑 第二次直頭屌7佢啦!
個妹妹聽到仲會keep住搵佢剪 真係r哂頭
畀我係芊芊,真係開心都嚟唔切,可以拍埋落Do姐紅姑同曼玉真係益咗佢
可以去呢度講 俾多啲人知佢啲仆街嘢 睇下佢啲所謂「熟客」會唔會幫佢

一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)
https://lih.kg/2116792
佢好似好想有style咁 我諗係想學佢個friend (nokl?)嗰種日系少少嘅style 但係佢真係carry唔起
佢條眉咩事啊

絲打仲up得出w810i好堅
平時啲自拍閪迷樣chok到盡一盡 一拍片就現曬真身
唔會up得出
但一聽w810i就知係咩
#出賣年齡
真係好柒 本身未入ig睇樣
以為係啲mk hairstylist
點知一開成個N展毒撚咁
出個陣太鐘意
但個陣買唔起
記到依家
好記得個佢個賣點係walkman
同埋個design係靚嘅
我老母果陣買左
幾年就換新一代架啦
Utuber都係青春錢 睇下搵埋夠唔夠咬到退休囉
但呢個video 已經落左filter都殘到咁
究竟真人係咩樣
呢個咩group嚟 連小影咁嘅樣係入面已經係最好睇嗰個😂😂😂
佢同雲西係我覺得個樣最多變既
睇舊相 睇片 同同人合照全部都唔同樣
瞓撚左幾耐
仲買3ce

咪兩男兩女慶生群組囉
Gigi同粉紅色頭都成個偽娘咁
其實3ce係咪香港先係藍
定全部都係it既
Loreal group架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞