召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike

佢都好離地下 制度同工具問題都講得出

依家個個用delivery 人哋做唔切好正常
個速遞遲都有問題 有咩咪小個個人小間公司囉

你揀得呢間你都清楚人地能力先揀
但洗唔洗出十鳩幾個story話人
拎間順豐拎foodpanda比 真係笑咗出嚟
都幾型嘅 男人嚟講
次次見到佢阿媽
都會諗起有個絲打真心以為佢係變性人
食祭品
同埋點解佢可以鬼鼠到咁
個動作同個樣
唔知點解次次見到呢啲咁真心cm都好想恥笑barking dog應該心諗你都on9叫我睇埋呢啲咁既片仲要本少dm佢 你冇撚野啊
如果佢地愚人節話佢媽係變性人
會唔會無畀人屌得咁勁
啲人一定信到十足十
可能癡線西啲comment 會變成;

嘩 原來佢阿媽真係變性人;
係囉 唔怪之得個樣同身型咁似啦;
但佢地點生3個嫁?出面有個女人幫佢生?

Agger
真金不怕紅爐火咪頂住啲輿論
接得個job收得人錢就畀番少少專業操守
今次柒係柒在即刻出story post kkbox出嚟補飛
好似始料不及做牆頭草咁

所以個人對於搵kol做代言、賣廣告好反感
因為佢哋太兒戲,一啲都唔專業
簡單啲講有啲人可以做到「係呀 我擺明賺你紅/藍錢,我行得正 企得正,大家都知我黃㗎啦!」
佢兩個就似捉蟲入屎忽
佢介紹書叫人學日文個下真係睇到好撚尷尬
其實佢又唔係歌手又唔係要登台 花少少時間去箍好難咩
我自己都有箍牙箍傳統但其實唔係真係好影響到
反而佢要繼續出名不如趁而家廿歲未夠就箍左先
第時拖左咁耐遲箍咪仲柒
要公開回應,其實佢係咪好紅㗎?
成件事根本就係依兩個人既處理方法唔得

BTW HI 咖哩張 今日做咩咩野都唔PO呀
啲日文都唔係好啱音 唱得又唔好聽
之前有人話麗英好啲 其實都係麻麻地
反而盤菜唱得幾好 起碼聽落唔會覺得啲音好兀突
佢好似有講過箍緊牙唱歌會影響發音?
但俾著我 見到啲牙生完係咁
死lur爛lur都要lur掂屋企人俾錢我去箍
接受唔到自己排牙係咁
根本好多所謂出名少少嘅kol都係買followers
no7 jessieli maggie_stadelmann itsjustasha annalystics都係 一撳入佢地個followers list就會見到全部都係俄羅斯印度或者大陸人
明買followers都可以收咁多pr gift同event邀請 我諗淨係得香港嘅kol market先會係咁 成班人喺度圍威喂
其實佢排牙咁仲影響發音
有朋友隻門牙都係飛起,但冇佢咁嚴重
講嘢都會有啲漏風 唔好話唱歌
唔算好紅但佢出條條片下邊啲人都追擊佢出軌
香港PR一向都係咁無用
唔會睇下係唔係真係咁受歡迎
立下眼見到followers好似幾多就得,
經常將錯資源錯配俾唔合適嘅kol

總之件事交到差就Ok驚俾個客窄形增加工作量
barking dog都叫虛心問觀眾
好過爛面果d R爛塊面都要做beauty beggar是但推產品俾人用

一路睇條片
一路喺度諗點解佢條牛仔褲喺胸下面
加上佢又寒背 好似冇左條腰咁 勁奇怪
隻牙想點
好想幫佢合返埋個口

同蛙姐咁Friend,緊係會交換下啲’二次創作’心得

全世界都咁辛苦抗疫stay home
見到lee d 慶生po 真係人都癲
成個富臨群組咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞