召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
發現好多黃Youtubers 都俾人話之前又淘寶etc.
講真,我相信都有好多人係反送中之前都成日淘寶
你問我,我自己都係
但依家無再幫襯咪得
D人攞幾年前嘅嘢黎講死嗌爛嗌都on99
好似之前catgirl都比人攞早幾年去深圳玩既片黎屌佢唔夠黃
心諗做乜鳩
大把前綫00後係運動開始前係港豬上大陸食海底撈啦
咁係咪佢地又偽黃呀
次次見到呢啲都好嬲
下邊有人留言comment附和仲嬲
成班黃鬥士無撚腦
突然好想爆下料自己都有bb留意開bb野 以前又有批發開 見到酸黃間bb野ig shop真係覺得佢好狗 食水深到 可想而知點解賺到六位數字

酸黃賣緊$288

酸黃賣緊$168

酸黃賣緊$348
嘩賺成double有多
觀眾錢幾好呃
我當佢每件貨運番香港加$20 佢都賺到笑
嘩!多謝爆料
點解咁多人會幫襯佢 當你唔知原價 其實348一個咁既袋都好貴下wo
我之前勁想買酸黃間舖果張貓屎忽地墊 但又唔想俾佢賺 因為見之前有絲打po過佢食水好深 又係cap依啲圖 果個絲打係咪你

咩網黎架絲打?我想睇下有冇果張地墊
定係唔方便講因為係批發網
佢之前攞十個黃色俾人買晒 見到都心痛唔知價既人
唔係我啊 我第一次覆post
S字頭日本批發網 上google會搵到 但要個網批做會員先睇到價
會 因為香港天氣太濕毒啦
香港人太多數中其中一樣 鼻敏感 濕疹 哮喘
oh好似要有間實店/網店佢先會批
btw唔該絲打先
China Mainland幾時改名做Yaki Wang

仙新片幫丁丁賣廣告,事實上大家都知佢先啱啱收到樣product,點會咁快試到有無效,片入面仙話用完再係ig update有無效
但佢個標題改到話 用過14樣幫助康復產品 好誤導啲妹妹以為丁丁個product有效
佢確定落完妝?
唔識佢,但佢當viewer 傻定佢傻?
可能有紋眉 植眼睫毛 紋眼線 再加美顏
平時日日鼻敏感咁濟
次次去到泰國又真係無事
Frd都係咁
佢話有紋眉有紋眼線 但落妝廣告開咁勁美顏有啲搞笑

笑死條友一比人爆料講咸野
就係ig info打嚴禁黃腔
乜真係咁多女想同你傾咸野?
重要啲精選動態加曬己有老婆咁 真係忽然愛妻
唔知佢老婆點睇
我覺得係佢老婆知道件事之後要佢加
點解你有睇痴線西都仲會去買呢啲嘢
絲打點解仲去買呀。。。。市面上大把選擇
重要係上星期 睇完雪嬸真係嘥錢無效都唔抵可憐
我見雪嬸咁老都有效以為係正野 而家惟有用埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞