召喚痴線西(119)善用不推文回覆

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
其實做到咁肉酸 一早唔好接joox咪好...為少少錢就兩面不是人咁急住利申 為乜
勁有耐性
比機會善兒去試
就算淨係做到少少野
但都唔吝嗇去讚小朋友
睇得勁舒服 善兒又好qq
分明就係唔知人地係紅底 見依架咁淡市仲有job接就lur飯應
點知廣告一出就比人屌到仆街 咪有樣學樣利申扮只係為啖飯食
做乜咁幫住joox紅店黎㗎喎
反而覺得佢地咁樣賺紅店錢之後叫人唔好幫襯幾好呀 雖然唔鐘意佢 假假地都叫黃kol 覺得佢咁做無問題喎 好明顯係特登叫人用返kkbox 唔好用joox
倪晨曦就得 其他人就唔得囉
岩呀 有d絲打真係好奇怪 我之前話倪晨曦幫資生堂賣廣告 就屌番我轉頭賺藍店錢做黃kol無問題
咖哩張其實都係算幾黃果d 點解又要雙重標準先?
佢賣完廣告叫人用kkbox係柒 但黃既賺藍店錢無問題喎
你唔買唔用咪得囉 只要一班受眾係黃 其實唔會因為個kol賣完廣告就去幫襯藍店
大陸公司黎架,叫疊紙。出左幾個配音版,有台版日版韓版英文版配音
順帶一題,疊紙呢間遊戲公司仲有做一個叫奇蹟暖暖既game。本身個game入面可以襯衫,上年社運之後佢就係個game度落架咗黑色口罩唔比人用黑色口罩襯衫

所以唔係盲反支那野,呢間公司唔係無辜的
其實A0咪A0 冇拍過拖咪冇拍過囉 好恨比人愛咩
A0又點 A380又點啫其實 唔代表啲咩 唔撚水成日擺係口邊個喎
成撚日成個老姑婆咁呻自己冇拍過拖冇人要 真係廢撚過豬閪咁
佢恨拍拖恨到玩埋啲支那戀愛game 戀與製作人唔知而家仲有冇玩呢
戀與唔係台灣game黎架咩
我之前睇台灣youtuber gina介紹有玩咗一排
開發大陸公司黎架,叫疊紙。出左幾個配音版,有台版日版韓版英文版配音

不過佢都cool緊牙了
遲下唔會睇到
咁佢係咪即係有拍拖
講得出呢句野就知佢賤格啦
剪頭髮個短短一陣就會知格衰咩
唔好咁啦 唯一技能黎架
接紅廣告個個睇法唔同啦只可以講
有人接受到有人接受唔到
騰訊joox過得 同樣地淘寶 小米 支付寶
先前嘅tiktok搵kol 痴線西係唔係零反感?

「只要觀眾唔用就得」
係無錯嘅 但總有人唔會做資料搜集
見到自己追開個kol係黃自然會信

紅底廣告有萬幾like
like數同平時嘅post一樣無大減
證明佢嘅觀眾都無咩人意識到

假設係你啦 認為賣紅底廣告無問題
但未需要俾like支持件事嘛?
依家佢地係冇職業道德呀大佬

收左錢出Po 頭都未撚轉完
就叫人用第二間
如果咁有心
點解一早要收人錢
比我係客都唔知以後搵唔搵佢做生意
同一日收我錢出一個po 隔一個鐘唔夠幫對家出幾個po仲要唔收錢
咁我又無話我會俾like 只係會無視
只係我睇唔過眼倪晨曦接資生堂廣告就話正呀 黃kol有廣告好好
但對其他youtuber就唔係姐
同問我中期都有爭論過幫唔幫紅資賣廣告
幾個絲打同我講賺紅資錢做黃事就冇問題
之前馬田件事都鬥咗好耐啦
仲要佢哋兩個都唔怕Joox告佢(唔知有冇簽約
柒就一定㗎啦但點解個準則一時彈出彈入
倪晨曦就得佢哋就唔得?
Btw倪晨曦玩抖音仆落樓梯之後幫唔落
抖陰
換轉頭講 佢對紅店無道德 又唔係平時做野無道德
d pr見到 下次咪唔搵佢地囉
為咗大家咁柒嘅嘢都做嚟澄清
雖則想講句佢哋咁驚一開頭就唔好接
除非好似馬田呢啲唔怕輿論嘅 黃到大家都知
厚面皮咪接呢單生意囉

利申都唔鍾意蛙妹同抄襲張 對事唔對人啦
抄襲張
佢抄咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞