[英國線] 新Hashtag:#HKisGB — 叫英國攞返香港主權 !

4367 回覆
1812 Like 198 Dislike
呢樣野其實應該喺1984年英匪談判個陣或者係1989年六四之後做,咁香港今日可能就照樣係英屬 可惜當年嘅香港人大部分係港豬,明明大部分人係想維持英治現狀,但比班其實係少數嘅民主回歸派同左派騎劫同佔領大台,結果搞到而家咁

呢班民主回歸派同左派係香港罪人,建國後嘅紐倫堡審判要一個不漏咁清算佢地嘅罪行
改返啲typo

李柱銘個仆街
佢最少要認個錯啦
司徒直頭想拎返佢地屍出黎

God save our gracious Queen

白卡傻閪P牌洗夠版未?
THX, 果時特登揀張山頂影落黎,望到維港就愛國心澎澎聲出晒黎
咁啱d字又遮住IFC,ICC,咪似97時既香港
Liberation from tyranny is not colonization.
People from Hong Kong are seeking Liberation.
Gibraltar, Bermuda are British Overseas Territory, so should Hong Kong.

Handing in a free people to a tyranny is a crime, Correct it now.
叫香港一下獨立就好難,呢招似係最適合
立即歸還香港
如果英國唔收香港
係咪應該問一問香港上一個占領國:日本(當時大日本帝國)

聯合聲明已經係歷史
如果英國唔取回香港
中華民國早已表示唔會取香港
應問一問最後一個成功占領者

兩邊都有議員質詢返佢地政府就最好
Britain隻字唔使縮細
Highlight咗great已經夠

💯
AGGER
抄Great Britain campaign嘅,人哋隻字你咁玩,照抄咋
咩叫聯合聲明係歷史呀
聽得班共匪多就當真
同埋日本當年係非法佔領香港,仲要佢兩戰宣布會放棄所以海外地,咁點問呀
點睇都係要搵英國最合理。南京北京條約都無廢到
當年campaign係咁
同埋Hong Kong is Great 無補充 =]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞